2013-06-05 09:28:06
Φωτογραφία για Αγανάκτηση αναγνώστη για τις συνεχόμενες μειώσεις τιμών
Το Δεκέμβριο του 2012 μισθωτοί και συνταξιούχοι του δημόσιου τομέα με μεικτές αποδοχές μέχρι 2.500 ευρώ πήραν το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων.

Τον Αύγουστο 2012 έγινε αναπροσαρμογή στις συντάξεις των συνταξιούχων των λεγομένων ειδικών μισθολογίων και οι μεικτές αυτών αποδοχές,σε πολλές περιπτώσεις,έπεσαν κάτω από τις 2.500 ευρώ.

Στις περιπτώσεις αυτές οι συνταξιούχοι εδικαιούντο δώρου Χριστουγέννων,αλλά το Γενικό λογιστήριο του Κράτους δεν το απέδωσε.

Κατόπιν τούτου οι δικαιούχοι υπέβαλαν έγγραφο αίτημα χορήγησης αυτού,πλην όμως από παντού τηρείται σιγή ιχθύος,καίτοι βρισκόμαστε στο μήνα Ιούνιο.

Για λίγα ευρώ οφειλή στο δημόσιο σου βγάζουν το σπίτι στο σφυρί,αλλά για να καταβάλουν τα προς τους πολίτες οφειλόμενα τους βγάζουν την ψυχή.

Σημειώνεται οι συνταξιούχοι της κατηγορίας αυτής από το Φεβρουάριο πληρώνουν, αναδρομικά από 1-8-2012,σε έξι δόσεις,το χρηματικό ποσό που αναλογεί την επελθούσα στις συντάξεις τους μείωση,ως αχρεωστήτως καταβληθέν,παρά το γεγονός ότι η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου έκρινε αντισυνταγματική την παρακράτηση αυτή.

Δηλαδή,σου κόβουν τη σύνταξη,παράνομα και καταχρηστικά,σου τα παίρνουν αναδρομικά με διάφορες προφάσεις,αγνοώντας δικαστικές αποφάσεις και, από την άλλη, σου στερούν δικαιώματα κεκτημένα και δια νόμου κατοχυρωμένα.

Μετά μιλάμε δια κράτος δικαίου!

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ