2013-06-05 07:35:04
Φωτογραφία για Στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή ο Σαμαράς
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να βρεθεί την Κυριακή ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να μιλήσει στο προσυνέδριο που οργανώνει η Νέα Δημοκρατία ενόψει του συνεδρίου της στο τέλος του μήνα. Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να μιλήσει στις 11.00 π.μ. της Κυριακής στο Μακεδονία Παλλάς, ωστόσο το κλιμάκιο της γαλάζιας παράταξης θα είναι στην πόλη από την Παρασκευή με στόχο να μιλήσει με τοπικούς φορείς και να καταγράψει την πορεία των έργων που είναι προγραμματισμένα για τη συμπρωτεύουσα.

Επικεφαλής θα είναι ο Γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ θα τον πλαισιώνουν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Αθανάσιος Μπούρας και ο Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημοκρατίας Γιάννης Μιχελάκης.

Πληροφορίες μάλιστα θέλουν και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή να δίνει το παρόν, σε μία ομιλία που αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετό κόσμο. Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιουνίου στο κλειστό του Tae kwo Do στο Παλαιό Φάληρο, όπου θα εκλεγεί η νέα Πολιτική Επιτροπή από την οποία θα προκύψει και ο νέος Γραμματέας του κόμματος καθώς ο Μανώλης Κεφαλογιάννης ολοκληρώνει στο συνέδριο τη θητεία του. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δύο ζώνες DRS στον Καναδά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δύο ζώνες DRS στον Καναδά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ