2012-04-05 02:50:01
Φωτογραφία για Αυτοκτονούν κάποιοι αντί άλλων!
Η σημερινή απόφαση ενός συμπατριώτη μας να βάλει τέλος στη ζωή του σαφώς δεν είχε την ανάλογη διάσταση όσον αφορά τα ΜΜΕ με έναν εκ των αυτόκτονούντων που πλησιάζουν τους περίπου 2.000 σε αριθμό και κανείς δεν ξέρει που τελικά θα φτάσουν ως αριθμός! Το ότι επέλεξε ο θανών να αυτοκτονήσει στο συγκεκριμένο σημείο «δημιούργησε» (αν μου επιτρέπεται η έκφραση) τη διαφορά. Είναι άτοπο, πόσο μάλλον θλιβερό μέσω του θανάτου ενός ανθρώπου να δημιουργήσεις εντυπώσεις βασισμένες στην περιοχή που κάποιος αυτοκτόνησε!

Το να πούμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του αυτόχειρα είναι επιβεβλημένο. Το να πούμε ότι μας αφυπνίζει η πράξη του είναι χρησιμότερο. Εξάλλου και γι’ αυτό το έκανε εκεί. Το ότι θα γίνει βραχνάς και εντέλει το τι θα κάνει ο επόμενος απελπισμένος ίσως θα πρέπει να προβληματίσει από εδώ και πέρα το περιβόητο δήθεν …κράτος. Αυτό που δήθεν μας κυβερνά! Όταν ένας άνθρωπος με την αυτοκτονία του «δένει» χιλιάδες απελπισμένους, από την ίδια αιτία πολίτες, να είστε σίγουροι (κύριοι πολιτικοί) ότι δεν θα αργήσει η ώρα που οι …απελπισμένοι θα σας κρίνουν από κοντά για όσα κάνατε και κάνετε. Είναι απλό για εσάς. Δηλώστε παραίτηση. Κανείς δεν σας υποχρέωσε να μας σώσετε τη ώρα που δεν μπορείτε!


Διαβάστε περισσότερα Τη χαζομάρα και την ανικανότητα θα την δικαιολογήσει ο Έλληνας πολίτης, αυτό που δεν θα δικαιολογήσει είναι το ότι συνεχίζετε να κοιτάτε μόνο εαυτούς και αλλήλους!  

Αυτοκτονούν άνθρωποι από αξιοπρέπεια. Κοινώς αυτό που σας λείπει!

GEOPOLITICS & DAILY NEWS GeopoliticsDailyNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ