2013-06-04 23:57:06
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΣ Ο «ΠΕΡΠΕ»... ΕΚΤΟΣ Ο ΛΟ
Κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον πρώτο τελικό του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ θα είναι ο Στράτος Περπέρογλου, ενώ υπάρχει αγωνία στο Λιμάνι για Λο που έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης.

Τρεις μέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον "αιώνιο" για τους τελικούς της Α1 μπάσκετ, ο "Πέρπε" ξεπέρασε το πρόβλημα στο μετατάρσιο που τον ταλαιπωρούσε, μπήκε στο πρόγραμμα προπόνησης και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Αντίθετα, ο Έισι Λο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, δεν κατάφερε ούτε σήμερα να γυμναστεί και έτσι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί τις επόμενες 48 ώρες...

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την περασμένη Κυριακή (2/6) για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες με γαστρεντερικές ενοχλήσεις και τη Δευτέρα (3/6) υποβλήθηκε σε εξονυχυστικές ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς του προκαλεί το πρόβλημα.


Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πρόβλημα στο έντερο, με πιθανή πάθηση που τον ταλαιπωρεί την κολίτιδα. Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού περιμένει τα πλήρη αποτελέσματα των εξετάσεων του Αμερικανού γκαρντ.

Εκτός απροόπτου ο Λο θα πάρει εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης (5/6), αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να προπονηθεί την ίδια ημέρα.

Στην καλύτερη εκδοχή, εφόσον επιστρέψει σπίτι του την Τετάρτη (5/6), ο Λο θα δοκιμάσει να προπονηθεί για πρώτη φορά την Πέμπτη (6/6).

Έτσι, η συμμετοχή του στον πρώτο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την Παρασκευή (7/6, 20:00) κρίνεται αμφίβολη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ