2013-06-04 21:49:04
Φωτογραφία για «Ο Άκης θα επιστρέψει με ενεργό ρόλο στο δικαστήριο», είπε ο δικηγόρος του
Την πρόθεσή του να επιστρέψει στο δικαστήριο και να δίνει το παρών στη δίκη του εξέφρασε την Τρίτη ο Ακης Τσοχατζόπουλος δια του συνηγόρου υπεράσπισης του. Είναι γνωστό ότι ο πρώην υπουργός είχε αποχωρήσει εδώ και μία εβδομάδα από το δικαστήριο... σε ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή οι δικαστές δεν κάλεσαν να εξετάσουν, τότε που το ζήτησε, τον πρώην Πρωθυπουργό Κωστα Σημιτη, ώστε να καταθέσει ως μάρτυρας για τις χρυσές μίζες.

«Σύντομα ο Ακης Τσοχατζόπουλος θα επιστρέψει και θα συμμετέχει με ενεργό ρόλο στη διαδικασία…» ενημέρωσε τους δικαστές ο εκ των συνηγόρων του Λεωνίδας Κότσαλης, ο οποίος θα κατέθετε και έκθεση ορκωτών λογιστών..

Από την πλευρά του, πάντως, ο Νίκος Ζήγρας επέμεινε στον ισχυρισμό του περί διακίνησης μαύρου χρήματος (80 εκατ. δρχ) σε βαλίτσα με τελικό αποδέκτη τον πρώην υπουργό .

Αναφερόμενος δε στην Blue Bell μέσω της οποίας «πέρασε» στην Αρετή Τσοχατζοπούλου το ακίνητο της Δεινοκράτους στο Κολωνάκι ο Ν. Ζήγρας επανέλαβε ότι «η Blue Bell δημιουργήθηκε μόνο για να αγοραστεί αυτό το ακίνητο».
tanea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
pairlock: Cydia Security free new
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
pairlock: Cydia Security free new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ