2013-06-04 14:57:06
Φωτογραφία για Tο «μαχαίρι» στη Μενεγάκη, η απόφαση Κοντομηνά και ο ρόλος της Σπυροπούλου
Τα λεφτά είναι πολλά Ελένη! Αυτό αναφωνεί ο Δημήτρης Κοντομηνάς που ετοιμάζεται για δραστικές αλλαγές. Το ποσό των 125.000-μηνιαίως-που έκανε τον γύρω των media σόκαρε πολλούς καθώς για τα σημερινά δεδομένα, αυτά τα ποσά είναι τεράστια.

Μαγκιά της που παίρνει αυτά τα λεφτά. Δε λέω. Αλλά για πείτε μου. Τι είναι αυτό που παράγει η συγκεκριμένη εκπομπή και απολαμβάνει η Μενεγάκη τόσα χρήματα;

Θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία η παρουσία της εκπομπής; Θα διδάσκεται μετά από χρόνια η διαχρονικότητα του μπουστου ή το καυτό σταυροπόδι σε σχολές τηλεόρασης; Μήπως θα μπούν οι απορίες της σε διαδικτυακή φορμόλη και οι νέες παρουσιάστριες θα τις ακολουθούν ωσάν ευαγγέλιο; Πολλά λεφτά. Κοντά στο ενάμισι εκατομμύριο το χρόνο. Μόνο εκείνη…Πόσα άραγε στοιχίζει η εκπομπή συνολικά;

Και μπορεί ο Κοντομηνάς να τα έδινε….όμως δε θέλει να συνεχίσει να τα δίνει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρόεδρος του Alpha όταν είδε ν΄αναφέρονται όλοι στο τεράστιο ποσό που λαμβάνει η «Βασίλισσα» αποφάσισε να κάνει δραστικές αλλαγές. Κάλιο αργά παρά ποτέ!


Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, τις επόμενες μέρες θα συγκροτηθεί συμβούλιο για να αποφασίσουν τι θα κάνουν με τα…. μηδενικά της παρουσιάστριας! Το σίγουρο είναι πως θα πέσει μεγάλο μαχαίρι. Τόσο μεγάλο που είναι δύσκολο να το δεχτεί η Ελένη αν σκεφτούμε πως μέχρι σήμερα «τσινούσε» ακόμα και στη παραμικρή μείωση! "Το συμβόλαιο μου", έλεγε η Ελένη-μέσω δικηγόρου πάντα- "είναι κλειστό και δεν επιδέχεται αλλαγών".

Όμως ο Κοντομηνάς δε μασάει… θέλει να έχει επιτυχία το 2014, να μην «μπει μέσα», να φιλοξενήσει νέες παραγωγές και να δώσει ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Ήδη αυτές τις μέρες γίνονται οντισιόν για νέες παρουσιάστριες ενώ φαβορί για δική της εκπομπή τη νέα σεζόν είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στηρίζει το «Θριάσιο» το ΜΚΙΕ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στηρίζει το «Θριάσιο» το ΜΚΙΕ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ