2013-06-04 12:00:11
Φωτογραφία για Κατασκευή ιστοσελίδων για τουριστικές επιχειρήσεις!
Η εξάπλωση του διαδικτύου και η χρήση του ως ένα από τα ισχυρότερα μέσα ενημέρωσης, διακίνησης πληροφοριών και διεκπεραίωσης online κρατήσεων καθιστούν αναγκαία την αξιοποίησή του από όλους τους επαγγελματίες της τουριστικής βιομηχανίας Οι πελάτες από τις μεγαλύτερες χώρες προέλευσης τουριστών είναι πλήρως εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και τη χρήση online συστημάτων κράτησης.

Η minoan Design παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στην τουριστική βιομηχανία για την διαδικτυακή παρουσίαση, προώθηση και εκμετάλλευση με επιτυχία αυτού του κλάδου που συνεχώς αυξάνεται.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή της ιστοσελίδας , τις διαδικασίες online κράτησης (online booking), την διαφήμιση στο Google AdWords και τέλος SEO προώθηση ιστοσελίδων ώστε να σκαρφαλώσετε στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Ιδιαίτερα οιυπηρεσίες SEO για ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξενοδοχεία, και άλλα είδη τουριστικών μονάδων, έχουν απόλυτη επιτυχία.


Η δυνατότητα που σας προσφέρουμε για την απόκτηση ολοκληρωμένων πακέτων διαδικτυακών υπηρεσιών σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές, κάνουν την επιλογή μας ιδιαίτερα ελκυστική.

Ενδεικτικές υπηρεσίες

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας τουριστικής μονάδαςPay Per Click (PPC) Google AdWords – Αποτελέσματα επί πληρωμή ανά clickΒελτιστοποίηση & προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)Social Media Marketing: Ανάπτυξη και προώθηση τουριστικής παρουσίας στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook Fan Page – Facebook Ads)Προβολή σε συνεργαζόμενες τουριστικές ιστοσελίδεςΠροώθηση μέσω Email marketingOnline BookingΣχεδίαση και υλοποίηση e-Brochure

Δεν παραδίδουμε απλά μια διαδικτυακή παρουσία στους πελάτες μας αλλά εξασφαλίζουμε και τη μέγιστη προώθησή της. Οι περισσότεροι είδαν την ιστοσελίδα τους να παράγει έσοδα από τον πρώτο μήνα συνεργασία μας, έχοντας κάνει απόσβεση το κόστος κατασκευής και προώθησης. Με την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, είμαστε σε θέση να παρέχουμε εγγυημένα επιπλέον κρατήσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Web: www.minoanDesign.gr

Email: [email protected]

Twitter: www.twitter.com/minoanDesign

Facebook: www.facebook.com/minoanDesign
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ