2013-06-03 21:23:06
Φωτογραφία για Κι όμως πετάει! Άραξος – Λονδίνο με Ryanair
Μπορεί η Ryanair να μην δρομολόγησε φέτος αεροσκάφη από Άραξο προς Λονδίνο, αυτό όμως δεν σημαίνει πως κάποιος δεν μπορεί να πετάξει από Άραξο για Λονδίνο με ενδιάμεσο σταθμό καθώς υπάρχουν πτήσεις για Λονδίνο μέσω Μιλάνου!

Φυσικά η διαδικασία κράτησης εισιτηρίων είναι πιο πολύπλοκη αφού πρακτικά πρέπει να κλείσετε τέσσερα εισιτήρια, όπως επίσης και το κόστος δεν είναι τόσο (…εξωφρενικά) φτηνό, όσο ήταν με τις απ’ευθείας πτήσεις. Παρ” όλα αυτά μπορείτε να βρείτε πτήσεις (με επιστροφή) για Λονδίνο με κόστος συνήθως πολύ μικρότερο των διακοσίων ευρώ, τιμή εξαιρετικά πιο συμφέρουσα σε σύγκριση με τις πτήσεις από Αθήνα.

Άραξος – Λονδίνο (μέσω Μιλάνου) κάθε Δευτέρα

Για να πετάξετε από Άραξο για Λονδίνο την Δευτέρα θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κράτηση:

Άραξος – Μιλάνο με αναχώρηση από Άραξο στις 14:30 και άφιξη στο Μιλάνο στις 15:35.

Έπειτα πραγματοποιήστε κράτηση από Μιλάνο για Λονδίνο την ίδια ημέρα με αναχώρηση στις 22:05 και άφιξη στο Λονδίνο στις 23:10.


Ο χρόνος αναμονής στο αεροδρόμιο του Μιλάνο (Μπέργκαμο) δεν είναι λίγος (περίπου έξι ώρες), αλλά η υπομονή αξίζει, δεδομένου του χαμηλού κόστους εισιτηρίου που μπορεί να βρείτε.

Άραξος – Λονδίνο (μέσω Μιλάνου) κάθε Παρασκευή

Για να πετάξετε από Άραξο για Λονδίνο την Παρασκευή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κράτηση:

Άραξος – Μιλάνο με αναχώρηση από Άραξο στις 17:55 και άφιξη στο Μιλάνο στις 19:00. Έπειτα πραγματοποιήστε κράτηση από Μιλάνο για Λονδίνο την ίδια ημέρα με αναχώρηση στις 22:30 και άφιξη στο Λονδίνο στις 23:35.

Ο χρόνος αναμονής στο αεροδρόμιο του Μιλάνο (Μπέργκαμο) είναι περίπου δύο ώρες μέχρι να επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο.

Λονδίνο – Αραξος (μέσω Μιλάνου) κάθε Δευτέρα ή Παρασκευή

Για να πετάξετε από Λονδίνο για Άραξο την Δευτέρα ή Παρασκευή θα πρέπει να πραγματοποιήσετε κράτηση:

Λονδίνο – Μιλάνο με αναχώρηση από Λονδίνο στις 06:30 και άφιξη στο Μιλάνο στις 09:30. Έπειτα πραγματοποιήστε κράτηση από Μιλάνο για Άραξο την ίδια ημέρα με αναχώρηση στις 11:10 και άφιξη στον Άραξο στις 14:05.

Σε αυτή την περίπτωση ο χρόνος αναμονής στο αεροδρόμιο του Μιλάνο (Μπέργκαμο) είναι λίγος. Τόσο λίγος που σε περίπτωση καθυστέρησης θα πρέπει να τρέξετε για να προλάβετε το check in της επόμενης πτήσης.

Πηγή: patrasinfo
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ