2012-04-04 23:42:04
Φωτογραφία για Έβαζαν ναρκωτικά στην φυλακή με τους φραπέδες
Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας με την κατηγορία της εισαγωγής ναρκωτικών σε κρατητήρια σχηματίστηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας, σε βάρος έξι αλλοδαπών (5 ανδρών και μίας γυναίκας), οι οποίοι κρατούντο στο Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, δύο άγνωστοι δράστες παρήγγειλαν καφέδες από παρακείμενο κατάστημα με το Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Λάρισας, και αφού τους παρέλαβαν τους επέστρεψαν σε υπάλληλο του καταστήματος, προκειμένου να τους μεταφέρει στους κρατούμενους.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Λάρισας στους προαναφερόμενους καφέδες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 νάιλον περιτυλίγματα με ηρωίνη συνολικού βάρους 19,3 γραμμαρίων και ένα νάιλον περιτύλιγμα με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 1,7 γραμμαρίων.

Οι δράστες είχαν μεταχθεί στο Τμήμα Μεταγωγών Δικαστηρίων Λάρισας, από διάφορα Καταστήματα Κράτησης της χώρας, όπου κρατούνται για υποθέσεις ναρκωτικών, προκειμένου να εκδικαστεί ποινική τους υπόθεση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας. Τις προαναφερόμενες ποσότητες ναρκωτικών προόριζαν για εμπορία στα καταστήματα κράτησης, όπου κρατούνται. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.
prionokordela.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ