2013-06-03 12:56:03
Φωτογραφία για Συνταξιούχος καλλιεργούσε δενδρύλλια χασίς στο Βόλο
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, 66χρονος Έλληνας, συνταξιούχος, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 66χρονος καλλιεργεί δενδρύλλια κάνναβης σε θαμνώδη περιοχή, προς την Άλλη Μεριά, οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση τον συγκεκριμένο χώρο, όπου λίγη ώρα αργότερα προσήλθε ο 66χρονος και κατελήφθη επ' αυτοφώρω να περιποιείται τα δενδρύλλια.

Συνολικά εντοπίστηκαν δεκαεπτά δενδρύλλια 17 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 17 έως 80 εκατοστά του μέτρου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σκεπάρνι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ο ηλικιωμένος δήλωσε ότι καλλιεργούσε τα δενδρύλλια εδώ και ένα μήνα περίπου, τόσο για δική του χρήση, όσο και για το γιό του, που είναι εξαρτημένος και παρακολουθεί πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ.

magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ