2013-06-03 12:00:14
Φωτογραφία για ΤΑ... ΡΕΣΤΑ ΤΗΣ Η ΡΕΑΛ ΓΙΑ ΜΠΕΪΛ ΚΑΙ ΣΟΥΑΡΕΣ!
Είναι και θα συνεχίσει να είναι το μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού. Μετά το χθεσινό δημοσίευμα των "Sunday Times", σύμφωνα με το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό των 85 εκατομμυρίων λιρών για να φέρει στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" τον Γκάρεθ Μπείλ, σήμερα, είναι η σειρά της ισπανικής εφημερίδας "AS" να επιβεβαιώσει το εν λόγω δημοσίευμα, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Στο πρωτοσέλιδό της λοιπόν, η εφημερίδα απλά μετατρέπει τις 85 εκ. λίρες σε...ευρώ, αλλά βάζει στο "παιχνίδι" και τον Λουίς Σουάρες.

"100 εκατομμύρια ευρώ για τον Μπέιλ", αναφέρει η AS και στον υπότιτλο τονίζεται πως η "Βασίλισσα" θέλει και τον Ουρουγουανό επιθετικό για τον οποίο είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 45 εκατομμυρίων.

Στην περίπτωση που τελικά το εν λόγω ρεπορτάζ επιβεβαιωθεί κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου τότε αυτό σημαίνει πως η Ρεάλ θα έχει επιθετική τετράδα (Μπέιλ, Σουάρες, Ρονάλντο, Μπενζεμά) η συνολική αξία της οποίας θα είναι 227 εκατομμύρια ευρώ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ