2013-06-03 11:06:16
Φωτογραφία για Έρχεται η πρώτη αναβάθμιση των Windows 8
Η Microsoft έδωσε κι επίσημα πλέον τις πρώτες πληροφορίες για το πολυαναμενόμενο update των Windows 8

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft το πρώτο update των Windows 8 αναμένεται να επαναφέρει το πλήκτρο start το οποίο θα βρίσκεται εκεί που βρισκόταν πάντα, όμως η λειτουργία του δεν θα είναι η ίδια μιας και δε θα εμφανίζει το αρχικό μενού, αλλά θα εμφανίζει τις εφαρμογές που έχει εγκαταστήσει ο χρήστης.

Μία ακόμα αλλαγή που θα φέρει το update, είναι η επιλογή εκκίνησης απευθείας στο desktop (boot to desktop) η οποία δε θα είναι ενεργοποιημένη από την αρχή αλλά μόνο μετά από επιλογή του χρήστη.

Επίσης θα διαθέτουν πλέον τον ανανεωμένο Internet Explorer 11 ο οποίος έχει ακόμα καλύτερη απόκριση στην αφή, πιο γρήγορη φόρτωση των ιστοσελίδων ενώ επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει να φαίνεται συνεχώς η μπάρα διευθύνσεων καθώς και να φορτώνει όσα tabs θέλει.

Τέλος τα Windows 8.1 αναμένεται να παραχωρηθούν δωρεάν σε όσους χρησιμοποιούν ήδη κάποιο από τα Windows 8 και Windows RT στον υπολογιστή ή tablet τους και θα κυκλοφορήσουν στις 26 Ιουνίου όπου και θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά της αναβάθμισης.
newsit.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ