2013-06-03 10:49:35
Φωτογραφία για Περι ΕΡΤ (πάλι)
Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αναφερόμενος στην προωθούμενη συρρίκνωση της ΕΡΤ Α.Ε. εδήλωσε τα εξής:

Οι όροι, που έδωσε για διαβούλευση, η Επιτροπή Ελέγχου Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.) προκειμένου να προχωρήσει η δημοπράτηση των ψηφιακών συχνοτήτων αποκαλύπτουν τα σχέδια συρρίκνωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Οι γνωστοί επιχειρηματίες που ορέγονταν συχνότητες της ΕΡΤ ΑΕ σε συνεννόηση με κυβερνητικούς παράγοντες στο πρόσφατο παρελθόν- πλην ανεπιτυχώς- ευρίσκουν, φαίνεται ανταπόκριση στη σημερινή κυβέρνηση.

Καλείται η κυβέρνηση να διακόψει τη σιωπή της και να τοποθετηθεί επί των καταγγελιών, που εκκρεμούν αναπάντητες ως τώρα, ότι προγραμματίζεται μεταξύ άλλων το «κλείσιμο» της ΕΤ-1 και δέκα(10) περίπου περιφερειακών ρ/φ σταθμών και ο περιορισμός προγραμμάτων της ΕΤ – 3.

Σχόλιο i-R : Σεβαστές οι απόψεις του αγαπητού Προέδρου, αλλά "σιγά τα ωά" πλέον για τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες
. Οποιος έχει χρήματα, γνώσεις, ανθρώπους κλπ μπορεί στην εποχή της παγκοσμιοποίησης να έχει ΟΣΑ κανάλια, ραδιόφωνα και εφημερίδες ή περιοδικά θέλει Η ΕΡΤ,το ΑΠΕ και οι Γ.Γ. Επικοινωνίας μαζί με τα γραφεία τύπου στο εξωτερικό και στα υπουργεία πρέπει να γίνουν ΕΝΑ ΝΕΟ "σώμα". Με άλλα λόγια ό,τι αφορά κρατική ενημέρωση πρέπει να φτιαχτεί ενα ΝΕΟ υγιές μαγαζί υπο την "ομπρέλα" της ΕΣΗΕΑ, της ΠΟΕΣΥ, της Βουλής, της ΓΣΕΕ και βέβαια του εκάστοτε υπουργού τύπου. Οι εποχές άλλαξαν και δεν μπορούμε να πάμε πουθενά με σχήματα και καταστάσεις τελειωμένες... I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ