2013-06-03 01:22:04
Φωτογραφία για We are not Greeks άποψη αναγνώστη
Εδω και δυο τρεις μερες αυτο το συνθημα μου ερχεται στο μυαλο. Μετα το ευρωπαϊκο "WE ARE ALL GREEKS", το "WE ARE NOT GREEKS" θα επρεπε... να αναρτηθει στα πανω των Τουρκων. Και των Βουλγαρων και των Αιγυπτιων και των Συριων.

-Θα τολμουσε ποτε ενας σαν τον Παγκαλο να βγει και να πει οτι ειναι ή κομμουνιστες ή μ@λ....ς;

-Θα τολμουσε ενας σαν τον Βενιζελο να απαιτησει να του ζητησουν συγγνωμη;

-Θα τους χτυπαγε το χερι στο τραπεζι η Μερκελ ή ο Σοϊμπλε;

-Θα εφτιαχναν οι γερμανικες σαβουροφυλλαδες εξωφυλλα που να προσβαλουν την ιστορια τους οπως με την δικια μας αφροδιτη και το κολοδαχτυλο;

-Θα τους κατασχεταν τις καταθεσεις;

-Θα μπουκαραν οι αλλοδαποι με το ετσι θελω, θα κλεβαν, θα παιρναν τα καλαζνικοβ, θα βιαζαν οποια τουρκαλα τους καθοταν στο ματι; Θα καναν και παρεμποριο εξω απο τα τουρκικα μαγαζια; Θα εβγαινε ενας Τσιπρας και θα ανακοινωνε οτι θα τους νομιμοποιουσε ολους αυτους;


Φανταστειτε τελος να παραχωρουσαν οι τουρκικες αρχες τις παραλιες τους σε ελληνες επιχειρηματιες προς εκμεταλευση. Αυτο θα ηθελα πολυ να το δω.

Δηλαδη εμεις ειμαστε εθνος με ιστορια, επαναστατες και μαχητες και οι τουρκοι μας φοβηθηκαν και αποτραβηχτηκαν εις ανατολας! Εδω στα βιβλια τηςς ιστοριας μας κατι δεν ειναι καλα γραμμενο - αν και δεν θαθελα να προσβαλλω το κοινο αισθημα.

Εμεις θα κατσουμε να τρεμουμε τον Σαμαρα και τον καθε μη εκλεγμενο που αποφασιζει να το παιξει νταης στο τσιφλικαδικο που του αφησε ο παπους του. Να πηδαμε απο παραθυρα και να μαζευουμε τα σαπακια απο τις λαϊκες - αμα περισεψουν. Να ντρεπομαστε να βγουμε απο το σπιτι που δεν εχουμε κουρελι να φορεσουμε. Να στελνουμε αριστα συντεταγμενα βιογραφικα και να αυτοδιαφημιζομαστε πλεον στα μεσα κοινωνικης δικτυωσης, μηπως και βρουμε καμια κακοπληρωμενη σαβουροδουλεια για λιγο, σε καποιον τυχαρπαστο που η κριση τον αναγαγει σε "κελεπουρι εργοδοτη".

Θα μας δινει τελος ο Σεβασμιοτατος Ανθιμος και ο καθε Σεβασμιοτατος κουραγιο τα κυριακατικα πρωϊνα προσπαθωντας να ευαισθητοποιησει τους αρχοντες του κρατους (οταν αυτοι δεν παριστανται σε prive λειτουργιες). Ρε αντε να δειτε αν ερχομαι!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ