2013-06-02 23:57:57
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Champions League - Στο 0-0 Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης
Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο φινάλε των πλέι οφ της Superleague για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-2 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και σε... συνδυασμό με την «λευκή ισοπαλία» του Ατρόμητου με τον Αστέρα Τρίπολης κατέκτησε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της νέας περιόδου.

Ο ΠΑΣ μπορεί να προηγήθηκε στο 30’ με πέναλτι του Ντε Βινσέντι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με γκολ των Κατσουράνη στο 74’ και Σίλντεφελντ στο 74’ κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να πανηγυρίσει την σπουδαία νίκη.

Ο αγώνας Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η ομάδα που έδειχνε να θέλει πιο πολύ τη νίκη στο πρώτο μέρος σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα στον οργανωτικό τομέα και στην δημιουργία φάσεων.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για λογαριασμό του ΠΑΣ, όταν στο 11’ ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το φάουλ και στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Μιχαήλ, ο οποίος με το κεφάλι έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Χακόμπο.


Τρία λεπτά αργότερα σε μία πανομοιότυπη φάση, ο ΠΑΟΚ απείλησε τον ΠΑΣ, όταν Λίνο εκτέλεσε το μακρινό φάουλ, ο Φεγκρούς δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλα, με αποτέλεσμα να παραχωρήσει κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το... σκορ στο 30’ από το σημείο του πέναλτι. Μετά από πέσιμο του Βίλα από σπρώξιμο του Κωνσταντινίδη μέσα στην περιοχή, ο Μάνταλος καταλόγισε την εσχάτη των ποινών, με τους παίκτες του «δικεφάλου του Βορρά» να διαμαρτύρονται για την συγκεκριμένη απόφαση.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ντε Βινσέντι κάνοντας το 1-0. Στην συνέχεια ο ΠΑΣ «πάγωσε» τον ρυθμό του αγώνα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να είναι μπροστά στο σκορ.

«Καθάρισε» στο β' μέρος

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε με το... καλημέρα να φέρει στα ίσα το ματς, όταν στο 50’ ο Κατσουράνης βρήκε ωραία στην πλάτη της άμυνας τον Αθανασιάδη, ο οποίος σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Φεγκρούς, που έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 61’ ήταν η σειρά του ΠΑΣ να απειλήσει με τον Τσουκαλά να κάνει το δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά ο Χακόμπο έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ.

Τελικά, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 70’ όταν Λίνο ο εκτέλεσε το φάουλ και ο Κατσουράνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ωστόσο, ο «δικέφαλος του Βορρά» δεν στάματησε εκεί, καθώς στο 74’ με δυνατό σουτ του Σίλντεφελντ μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίνο έκανε το σκορ 1-2.

Αυτό το αποτέλεσμα έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη, που του χαρίζει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της νέας περιόδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Χριστόπουλος): Φεγκρούς, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Κεϊτά (80' Ρουμπουλάκου), Μπέριος, Βίλα (86' Χαρίσης), Ντε Βινσέντι, Γεωργίου (80' Γιάκος), Ίλιτς, Τζημόπουλος.

ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Χακόμπο, Κωνσταντινίδης (46' Κίτσιου), Λίνο, Κουμάλο, Σίλντεφελντ, Κατσουράνης, Κάτσε, Ρομπέρ, Καμαρά (46' Σαλπιγγίδης), Ολίσε (90'+3' Κατσικάς), Αθανασιάδης.

Του «έκλεψε» το εισιτήριο ο Μπαντής!

Σε ένα εξαιρετικό ματς στο Δημοτικό Γήπεδο Περιστερίου, τα δύο «αστέρια» Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, προσπαθώντας να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν από το ματς.

Ο Ατρόμητος είχε στο μυαλό του μόνο τη νίκη, όμως δεν υπολόγισε στον τερματοφύλακα των Αρκάδων, Μπαντή, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση! Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι το μηδέν στην άμυνα ήταν αποκλειστικά δικό του έργο!

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως πλήρωσαν την αστοχία τους και κάπως έτσι έμειναν στο 0-0, παρά την αριθμιτική τους υπεροχή, μετά την αποβολή του Σανκαρέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα!

Έτσι λοιπόν, το «Χ» σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΟΚ με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στέρησε στους γηπεδούχους το εισιτήριο για το Champions League!

Το ματς:

Δυνατά από το ξεκίνημα!

Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήρθε πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα και ήταν για τον Ατρόμητο που μπήκε αρκετά δυνατά στο ματς! Πιο συγκεκριμένα, σε φάση διαρκείας, οι Σουμπίνιο, Ουντότζι και Μπρίτο προσπάθησαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή, αλλά εκείνη κόντραρε σε σώματα, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από τους αμυντικούς των Αρκάδων!

Επτά λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι! Αυτή τη φορά ο Ναπολόνι βρέθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων και έκανε το σουτ, όμως ο πορτιέρε του Αστέρα έδιωξε σε κόρνερ!

Στο 20ο λεπτό ο Ιγκλέσιας έκανε το πλασέ έξω από την περιοχή του Αστέρα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, λίγο δίπλα από το αριστερό παραθυράκι του Μπαντή.

Η πρώτη καλή φάση από την πλευρά του Αστέρα ήρθε στο 23ο λεπτό. Πιο συγκεκριμένα ο Ντε Μπλάσις έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Ράγιος, όμως το σουτ του τελευταίου κατέληξε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, ο Σουμπίνιο έκανε ένα σουτ από μακρινή απόσταση, όμως ο εξαιρετικός Μπαντής έκανε μεγάλη απόκρουση!

Τρία λεπτά μετά ο Γιαλούσης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ για τον Αστέρα, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Σουμπίνιο σούταρε εκ νέου, όμως και αυτή τη φορά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα να δούμε άλλη μία εξαιρετική απόκρουση από τον Μπαντή! Αυτή ήταν σε σουτ του Γκαρσία.

Στο επόμενο λεπτό ο Σκόνδρας έκανε το σουτ, όμως και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων ήταν εκεί για να μπλοκάρει εύκολα.

Στο 36’ ο Χουάν Πάμπλο Κάφα έκανε ένα σουτ από τα αριστερά, με τη μπάλα να περνάει και πάλι άουτ, χωρίς να ανησυχεί τον Ράντμαν.

Η τελευταία καλή φάση στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών αγώνα και ήταν για τους γηπεδούχους. Ο Ναπολεόνι έφυγε στην αντεπίθεση, όμως το σουτ του κόντραρε πάνω στον Σανκαρέ και κατέληξε κόρνερ!

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και πάλι ο Ατρόμητος ήταν αυτός ο οποίος απείλησε! Ο Ουντότζι έκανε το σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

"Πολιορκία" και στο δεύτερο ημίχρονο!

Από το 55ο λεπτό μέχρι το 57ο, ο Ατρόμητος απείλησε τρεις φορές! Αρχικά ο Ναπολεόνι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα με το τακουνάκι του, έπειτα από το ωραίο γύρισμα του Ουντότζι, ενώ στην επόμενη φάση ο εκπληκτικός Μπαντής σταμάτησε τον Σουμπίνιο σε τετ-ατετ, διώχνοντας το πλασέ του σε κόρνερ. Στο επόμενο λεπτό και πάλι ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων μπλόκαρε σταθερά το σουτ του Ιγκλέσιας.

Τρία λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Σουμπίνιο έκανε τη σέντρα, η οποία πήρε επικίνδυνα φάλτσα αλλά ο Μπαντής έβγαλε σε κόρνερ, ενώ στο επόμενο λεπτό Ο Κάκος ακύρωσε το γκολ του Ατρόμητου, μιας και ο Φυτανίδης έστειλε μαζί με τη μπάλα και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στα δίχτυα!

Στο δίλεπτο 69’-70’ ο Ατρόμητος είχε δύο πολύ καλές φάσεις με τον Ουντότζι! Αρχικά ο παίκτης του Ατρόμητου έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπαντή ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε μέσα από την περιοχή όμως η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ!

H αποβολή και το... οφσάιντ!

Στο 78’ ο Σανκαρέ άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες μιας και ανέτρεψε τον Σουμπίνιο έξω από την περιοχή του Μπαντή.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Ναπολεόνι σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά ο Μπαντής μπλόκαρε σταθερά.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα μιας και ο δόθηκε οφσάιντ στον Ναπολεόνι, ο οποίος έβγαινε μόνος του απέναντι στον Μπαντή, παρά το γεγονός ότι καλυπτόταν!

Το θρίλερ δεν σταμάτησε ακόμη και στα τελευταία λεπτά! Στο 90+2’ ο Ναπολεόνι, έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, όμως οι αμυντικοί του Αστέρα έδιωξαν τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή.

Αυτή ήταν η τελευταία φάση στο ματς, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ