2013-06-02 20:26:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Φωτιές έβγαζε ο Mιχελάκης για την αντίδραση της Διευθύντριας Δημοτικού στο τραγούδι του Χατζηδάκη
"Φωτιές" έβγαζε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ και διευθυντής του Ινστιτούντου Κωνσταντίνος καραμανλής, Γιάννης Μιχελάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής στον "Αστέρα" της Πάτρας.

Ο κ. Μιχελάκης, που βρισκόταν στην αχαϊκή πρωτεύουσα για το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, ξεσπούσε για το πρωτοφανές περιστατικό με την επιδρομή της διευθύντριας στην αίθουσα της Ε' τάξης, Δημοτικού Σχολείου με σκοπό να μαζέψει τις φωτοτυπίες ενός τραγουδιού του Μάνου Χατζιδάκι. που η δασκάλα των καλλιτεχνικών είχε μοιράσει στους μαθητές.

Η αντίδραση της διευθύντριας έγινε ύστερα από καταγγελία ενός γονέα, ότι η δασκάλα έκανε το... έγκλημα να διδάξει το πασίγνωστο τραγούδι του «Κεμάλ» στο μάθημα της Μουσικής!

Ο κ. Μιχελάκης, που είχε μόλις καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για το περιστατικό, έδειχνε από την μία θυμωμένος και από την άλλη απογοητευμένος και προβληματισμένος με την αντίδραση της διευθύντριας και εξηγούσε στους συνομιλητές του πόσο επικίνδυνη είναι η συγκεκριμένη συμπεριφορά:

"Καλά, ο γονέας που αντέδρασε μπορεί να μη γνώριζε, όμως η διευθύντρια του σχολείου, που υποτίθεται οτι είναι έμπειρη εκπαιδευτικός, δεν έπρεπε να ξέρει οτι το συγκεκριμένο τραγούδι δεν αποτελεί συνωμοσία και ισλαμιστική προπαγάνδα;" αναρωτήθηκε ο κ. Μιχελάκης και οι συνομιλητές του συμφώνησαν απόλυτα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ