2013-06-02 19:03:24
Φωτογραφία για ΠΑΠΠΑΣ : ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ... ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
Στην αναγκαιότητα ο Ολυμπιακός να επιδείξει κόντρα στο αξιόμαχο και επικίνδυνο στην έδρα του Ρέθυμνο το μέγιστο δυνατό βαθμό συγκέντρωσης, προκειμένου να φτάσει στην πρόκριση στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ στάθηκε ο στενός συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς.

Ο Παππάς σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σημείωσε ότι το Ρέθυμνο είναι μια καλή και αθλητική ομάδα, που χρειάζεται αυξημένη προσοχή, ενώ αναφέρθηκε και στην σημασία των απουσιών των Έισι Λο και Στράτου Περπέρογλου:

«Βρισκόμαστε μια νίκη μακριά από την πρόκριση στον τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να την πάρουμε και να προκριθούμε στον τελικό.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια μας από την αρχή της σεζόν, έτσι και τώρα, για εμάς θα αρχίσουν όλα από την άμυνα. Το Ρέθυμνο είναι μια ιδιαίτερα αθλητική ομάδα και ειδικά στην έδρα του παίζει γρήγορα και προσπαθεί να πηγαίνει τα ματς σε υψηλά σκορ. Εμείς πρέπει να τους βγάλουμε από τον ρυθμό τους μέσω της άμυνας μας και να κάνουμε το 3-0.

Δεν θα έχουμε μαζί μας τον Λο και τον Περπέρογλου, κάτι που σημαίνει πως θα παίξουμε με 11 παίκτες. Γι' αυτό και χρειάζεται όλοι να είναι ανά πάσα στιγμή απόλυτα έτοιμοι και να έχουμε τον μέγιστο βαθμό συγκέντρωσης»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ