2013-06-02 15:24:07
Φωτογραφία για ΓΙΑΠΛΕΣ : ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ
Το Ρέθυμνο υποδέχεται τη Δευτέρα στην Κρήτη τον Ολυμπιακό στο 3ο παιχνίδι της σειράς για τα ημιτελικά των play offs και όπως τόνισε και ο προπονητής των Κρητικών, σκοπός της αναμέτρησης είναι παίκτες και κόσμος να απολαύσουν το παιχνίδι.

Οι ερυθρόλευκοι προηγούνται στη σειρά με 2-0 και έχουν τον πρώτο λόγο, αυτό ωστόσο δεν αλλάζει τον… στόχο για τον Θανάση Γιαπλέ και τους παίκτες του που είναι να απολαύσουν το παιχνίδι.

«Όταν παίζεις με τον πρωταθλητή Ευρώπης στα ημιτελικά του πρωταθλήματος και μέσα στην έδρα σου είναι κάτι πολύ όμορφο για όλους μας και κάτι που δεν το ζούμε συχνά. Πρέπει να το απολαύσουμε όλοι, διοίκηση, προπονητές, παίκτες και όλος ο κόσμος. Θέλουμε να χαρούμε αυτό το παιχνίδι και να το γιορτάσουμε με τον κόσμο μας και με αυτό τον τρόπο να τον ευχαριστήσουμε για την μεγάλη στήριξη που μας έδωσε όλο το χρόνο», είπε ο τεχνικός του ΑΓΟΡ και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έχουμε παίξει ήδη δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό και όπως τα προηγούμενα δυο θέλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί και ταυτόχρονα να προετοιμαστούμε και για τα επόμενα παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ