2013-06-01 17:02:59
Φωτογραφία για RALLY ACROPOLIS 2013: FLASH SS7 - 2η ημέρα - Eιδική Διαδρομή 7 (Kλένια - Μυκήνες 2)
Ημερομηνία: 1η Ιουνίου

Ημέρα: 2η Flash No: 11

Eιδική Διαδρομή 7 (Kλένια - Μυκήνες 2) Χλμ.: 17,41

Καιρικές συνθήκες: Συννεφιά, 24° C

Κατάσταση δρόμου: Σκληρό χώμα 

Ο Jari-Matti Latvala σημείωσε έναν ακόμα πρώτο χρόνο και αύξησε τη διαφορά του από τον 2ο Dani Sordo στα 29,9 δλ. Ο Thierry Neuville παραμένει 3ος και ο Nasser Al Attiya 4ος, μόλις 15 δλ. μπροστά από τον Andreas Mikkelsen, ο οποίος έλυσε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με τα φρένα του αυτοκινήτου του.

2 HIRVONEN Mikko - LEHTINEN Jarmo

«Η επιφάνεια είναι πολύ τραχιά, κάτι πολύ δύσκολο για τα ελαστικά, που έχουν φθαρεί. Πρέπει να τα προφυλάξω. Θα είναι ένα μακρύ απόγευμα».

3 SORDO Daniel - DEL BARRIO Carlos

«Ήλπιζα να κερδίσω κάποιο χρόνο, αλλά ο δρόμος είναι τελείως κατεστραμμένος, με πολλές πέτρες. Το αυτοκίνητο χτυπούσε παντού και ο Jari πίεζε πολύ».


4 OSTBERG Mads - ANDERSSON Jonas

«Το αυτοκίνητο λειτουργεί. Είναι πολύ σκληρά εκεί έξω. Κάθε πέτρα είναι ένα εμπόδιο, και υπάρχουν πολλές. Θα πιέσω, αλλά θα προφυλάξω και το αυτοκίνητο».

5 NOVIKOV Evgeny - MINOR Ilka

«Σε μια αριστερή στροφή φρενάρισα στην άσφαλτο. Υπήρχε πολύ χώμα, γλιστρήσαμε και κάναμε τετ-α-κε».

6 AL ATTIYAH Nasser - BERNACCHINI Giovanni

«Προσπαθούμε για το καλύτερο, να τερματίσουμε μέσα στην πρώτη 5άδα. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τους πρωινούς χρόνους. Το αυτοκίνητο λειτουργεί καλά. Είμαστε σίγουροι πως ο Andreas θα μας πιέσει».

7 LATVALA Jari-Matti - ANTTILA Miikka

«Ήταν καλά, κανένα πρόβλημα, το αυτοκίνητο ήταν καλό. Σε σημεία σκληρά χρειάζεται πολλή προσοχή». 8 OGIER Sébastien - INGRASSIA Julien

«Είναι σκληρές οι ειδικές στην Ελλάδα. Στο γρήγορο κομμάτι είχα μια επαφή, δεν ξέρω με τι, αλλά υπήρχε επαφή». Ολοκλήρωσε την ειδική με σκισμένο εμπρός ελαστικό.

9 MIKKELSEN Andreas - MARKKULA Mikko

«Είχα καλό ρυθμό και νιώθω καλύτερα το αυτοκίνητο, αλλά και με το γεγονός πως έχω φρένα! Είμαι ικανοποιημένος. Προσπαθώ να αποφύγω τα σημεία με πέτρες».

10 AL QASSIMI Khalid - MARTIN Scott

«Ανησυχούσα για τις πέτρες και κάποια στιγμή αναρωτήθηκα γιατί έχουμε τόση σκόνη μέσα στο αυτοκίνητο». Ξεκουμπωμένο πίσω αριστερό παράθυρο.

11 NEUVILLE Thierry - GILSOUL Nicolas

«Πολλές πέτρες στις γραμμές, πολλές φόρες νόμιζα ότι εδώ τελείωσα. Αλλά τα ελαστικά είναι γερά. Κάναμε μισό τετ-α-κε και χάσαμε».

21 PROKOP Martin - ERNST Michal

«Προσπάθησα να πιέσω, αλλά έκανα πολλά μικρά λάθη. Δεν είναι εύκολο για το αυτοκίνητο. Ο χρόνος δεν είναι κακός».
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ