2012-04-04 21:55:05
Φωτογραφία για Αλ. Χρυσανθακόπουλος: Ο ΛΑ.Ο.Σ. σταμάτησε ρουσφετολογική διάταξη Σιφουνάκη
από το Γραφείο ΤύπουΟ κ. Σιφουνάκης, ο οποίος δηλώνει άθεος, πέρασε διάταξη στον οικοδομικό κανονισμό, ότι η Μουσουλμανική μειονότητα... (και όχι οι μειονότητες που ορίζει η συνθήκη της Λωζάνης: Πομάκοι κ.ά.) απαλλάσσεται του 80% του προστίμου, των αυθαιρέτων κτισμάτων.

Αυτή η διάταξη είναι αφενός προκλητική, γιατί χωρίζει τους Έλληνες πολίτες σε Μουσουλμάνους και Χριστιανούς, δεύτερον είναι χυδαία ρουσφετολογική και τρίτον εξαιρεί προκλητικά τους Έλληνες Χριστιανούς το θρήσκευμα.

Στην επί του συνόλου ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου σημειωτέον απαγορεύεται να αλλάξει το παραμικρό στο νόμο, προσπάθησε με προσθήκη τροπολογίας, να βάλει και τους «κατοίκους» των νομών Ξάνθης και Ροδόπης.

Πέρα από το γεγονός ότι αυτό είναι αντισυνταγματικό σαν διαδικασία και με βάση τον κανονισμό της Βουλής, παρέλειψε να συμπεριλάβει και το νομό Έβρου.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. κατέθεσε τροπολογία, προκειμένου να ισχύσει η έκπτωση 80% του προστίμου, ανεξαιρέτως για όλους τους Έλληνες πολίτες της Θράκης.


Στην διαδικασία της Βουλής οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. και ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, αφού διέκοψαν τη συνεδρίαση, συνεννοήθηκαν με τον πρόεδρο της Βουλής και ο κ. Σιφουνάκης αναγκάστηκε να αποσύρει το άρθρο 47, για αναδιατύπωση.

Τα «παπαγαλάκια" του Τύπου, των ελεγχόμενων ΜΜΕ δηλαδή, βάλθηκαν να κάνουν το άσπρο- μαύρο!

Ο κ. Χρυσανθακόπουλος απευθύνεται και σε αυτούς, τους Ηρακλειδείς του ψέματος:

«Έχετε κοντά ποδάρια και θα πάτε μαζί με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ., εκεί που θα σας στείλει σύντομα, ο Ελληνικός λαός!»
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ