2013-06-01 11:34:09
Φωτογραφία για ΣΤΗ ΜΕΡΣΙΝΑ Ο ΜΕΛΑΔΙΝΗΣ
Ο Οδυσσέας Μελαδίνης, μετά την ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας (ΚΟΕ), θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον κολυμβητή του υπτίου, Απόστολο Χρήστου, και θα πάει στους Μεσογειακούς Αγώνες (20-30 Ιουνίου).

Ο Χρήστου έχει… βεβαρημένο πρόγραμμα το καλοκαίρι, με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/ Νεανίδων του Πόζναν (20-24 Ιουλίου) και το Παγκόσμιο του Ντουμπάι (26-31 Αυγούστου), οπότε, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", δεν ήθελε να επιβαρυνθεί με μία επιπλέον διοργάνωση, η οποία δεν είναι, ασφαλώς, αμελητέα, απλώς οι άλλες είναι ηλικιακά ταιριαστές σε εκείνον, που ενδεχομένως να τον έφερνε ανέτοιμο στα μέσα του καλοκαιριού, όταν θα γινόταν το Ευρωπαϊκό στο Πόζναν.

Έτσι ο σπρίντερ του Ολυμπιακού είναι εκείνος που θα πάει στη Μερσίνα και έτσι θα… σώσει το καλοκαίρι του, αφού θα λάβει μέρος σε μία διοργάνωση. Ο Μελαδίνης συνάντησε αρκετές ατυχίες και φέτος, παρ’ όλα αυτά μπορεί να διασκεδάσει πηγαίνοντας στους Μεσογειακούς Αγώνες
. Συν τοις άλλοις, θα είναι χρήσιμος και στις ομάδες της σκυταλοδρομίας στο ελεύθερο και στην μεικτή ομαδική, αφού, σχεδόν παραδόξως, στην ομάδα που θα πάει στους Μεσογειακούς υπάρχουν τρεις κολυμβητές του προσθίου, ο Παναγιώτης Σαμιλίδης, ο Δημήτρης Κουλούρης και ο Παντελής Παντής, αλλά όχι και ο Γιάννης Καρπουζλής, ο οποίος επίσης έχει πιάσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης (19 Ιουλίου-4 Αυγούστου).

Ο Μελαδίνης κάνει την προετοιμασία του και ίσως, μέσα στον Ιούνιο, διεκδικήσει το όριο. Για να εξηγήσεις τον χρησμό της ΚΟΕ, την πρώτη απόφαση που ανακοίνωσε- «εν όψει της προετοιμασίας για τα Παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών / γυναικών (Βαρκελώνη) και εφήβων / νεανίδων (Ντουμπάι), θα υπάρξει συμμετοχή κολυμβητών / τριών μας στο μίτινγκ της Ρώμης SETTE COLLI (13-15 Ιουνίου)»- χρειάζεται να βρεις κάποιο αντίδοτο, από εκείνα που οι αρχαίοι δεν είχαν για να αποκωδικοποιήσουν το Μαντείο των Δελφών, για να καταλάβεις αν εννοούν ότι το μίτινγκ μπαίνει σε εκείνα που η ΚΟΕ λαμβάνει υπ’ όψιν της για τα όρια για το Παγκόσμιο, όπως σχολιάζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Η προκήρυξη γράφει ότι η καταληκτική ημερομηνία είναι η 2η Ιουνίου, αλλά ο μήνας είναι γεμάτος μίτινγκ.

Ο Μελαδίνης είναι ο έβδομος κολυμβητής του Ολυμπιακού που ανακοινώθηκε ότι θα λάβει μέρος στους Μεσογειακούς, μετά τους Μαριάννα Λυμπερτά, Σταυρούλα Καραντάκου, Αντώνη Φωκαΐδη, Χάρη Καρακαϊδό, Χρήστο Κατραντζή, Στέφανο Δημητριάδη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ