2013-06-01 11:07:15
Φωτογραφία για «ΚΑΡΦΙΑ» ΝΕΪΜΑΡ ΣΕ... ΡΕΑΛ!
Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Μπαρτσελόνα, ο Νεϊμάρ αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στους Καταλανούς.

Ο Βραζιλιάνος άσος τόνισε πως προτίμησε να πάει σε μια ομάδα η οποία έχει σταθερότητα και όχι σε κάποια η οποία έχει κάθε χρόνο θέμα προπονητή, ενώ παράλληλα, μίλησε και για το φιλικό της Βραζιλίας με την Αγγλία και για τη δυναμική των "Λιονταριών" ενόψει Μουντιάλ.

Για τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα: «Η οικογένειά μου με συμβούλεψε να πάω σε έναν σύλλογο όχι μόνο με κριτήριο να κερδίζει αλλά να υπάρχει σταθερότητα. Δεν ήθελα να παίξω σε μία ομάδα που θα αλλάζει κάθε χρόνο τον προπονητή της».

Για την Εθνική Αγγλίας: «Έχω σεβασμό για πολλούς Άγγλους παίκτες καθώς έχουν καταφέρει πολλά πράγματα με τους συλλόγους τους. Ως εθνική ομάδα όμως, δεν κοιτάζω την Αγγλία και δεν νομίζω ότι θα αποτελέσουν πραγματική απειλή για το Παγκόσμιο Κύπελλο»,


Για τους στόχους της Βραζιλίας: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Μουντιάλ μπροστά στο κοινό μας και οι δύο εθνικές ομάδες που συνιστούν πραγματική απειλή για μας είναι η Γερμανία και η Ισπανία. Μετά από αυτές υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που περιλαμβάνει τις Αργεντινή, Ολλανδία, Ιταλία και μία με δύο ακόμα ομάδες. Δεν πιστεύω όμως ότι μέσα σε αυτές βρίσκεται η Αγγλία».

Για το φιλικό με την Αγγλία στο ανακαινισμένο "Μαρακανά": «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας επειδή θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη σε αυτό το νέο στάδιο. Θέλουμε να αφήσουμε καλές εντυπώσεις στον προπονητή. Υπάρχουν μόνο 11 θέσεις στην ομάδα για το εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ και ο κάθε παίκτης χρειάζεται να αποδεικνύει στον προπονητή πως αξίζει να βρίσκεται σε μία από αυτές τις θέσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ