2012-04-04 21:32:30
Φωτογραφία για ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ... ΣΙΩΠΗ ΛΟΙΠΟΝ..
Tου Μάκη Γιομπαζολιάwww.giobazolias.gr

Για άλλη μια φορά αδιόρθωτοι.. Με εμμονή στην παλαιοκομματική, μικροπολιτική και επιδερμική νοοτροπία.. Αυτήν που απαξίωσε την πολιτική και οδήγησε την χώρα στα σημερινά χάλια..

Για την αυτοκτονία του 77χρονου στην πλατεία Συντάγματος, ενός από τα θύματα της καταστροφικής οικονομικής πολιτικής, της ύφεσης, της ανεργίας, των περικοπών και της ανέχειας για νοικοκυριά και πολίτες, κάποιοι ευθύνονται..

Για αυτό το τραγικό γεγονός, όπως και για άλλα ανάλογα που καθημερινά σχεδόν ορφανεύουν τη χώρα, είναι προφανείς οι ευθύνες των μνημονιακών σχημάτων, για την εφαρμοζόμενη τώρα αδιέξοδη και καταστροφική πολιτική. Αλλά είναι... δεδομένες αναλογικά και οι ευθύνες όλων των πολιτικών σχημάτων και προσώπων, που συμμετείχαν στο σαθρό αυτό πολιτικό σύστημα, το οποίο ευθύνεται διαχρονικά, για την σημερινή κατάντια. Ουδείς είναι απολύτως ανεύθυνος.

Αντί λοιπόν να προτιμούν την αιδήμονα σιωπή, σπεύδουν , κόμματα και πολιτικά πρόσωπα, να "εκμεταλλευθούν "πολιτικάντικα" την αυτοκτονία του τραγικού συμπολίτη μας. Δείχνουν , ότι τίποτε δεν έχουν διδαχθεί, από όσα έχουν διαπράξει και από όσα συμβαίνουν Η επιβεβλημένη στάση απέναντι στον νεκρό αυτόχειρα είναι η πολιτική σιωπή. Όλοι οι πολιτικοί και πολιτευόμενοι φταίμε, για το τραγικό που συνέβη και για όλα τα ανείπωτα που συμβαίνουν. Σιωπή λοιπόν..! Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ