2013-05-31 22:59:37
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!
Ο Ολυμπιακός στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Α1 Μπάσκετ έκανε το 2-0 κόντρα στο Ρέθυμνο με τη νίκη που πήρε στο ΣΕΦ και τη Δευτέρα οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν τον ΑΓΟΡ στην Κρήτη στο τρίτο ματς, θέλοντας να κάνουν το 3-0 για... σκούπα!

Κάθε φορά που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Κρήτη οι ερυθρόλευκοι νιώθουν σαν στο... σπίτι τους, κάτι που αναμένεται να συμβεί και την Κυριακή την ημέρα που θα ταξιδέψει η αποστολή του Θρύλου στην Κρήτη. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι θα πάνε αεροπορικώς στα Χανιά και από εκεί θα μεταβούν στο Ρέθυμνο.

Αυτό σημαίνει ότι τα Χανιά για μία ακόμη φορά θα... βαφτούν κόκκινα, όπως ακριβώς είχε γίνει και με την ομάδα του ποδοσφαίρου όταν είχε πάει στην πόλη της Κρήτης για τον αγώνα με τον Πλατανιά! Μάλιστα ήδη έχουν αρχίσει τις... ετοιμασίες οι Χανιώτες και υπήρξε ανακοίνωση της Θύρας 7 Χανίων στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:


«Κυριακή 2/6 και 19:45 μ.μ., οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας θα προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Χανίων, είναι χρέος όλων μας να δώσουμε το παρών για να τους αποθεώσουμε στο εξοχικό του Ολυμπιακού για άλλη μία φορά φέτος! Ο σύνδεσμος θα ανοίξει στις 17:30 για να μαζευτούμε και να πάει πορεία, όπως έγινε στην υποδοχή της ομάδας ποδοσφαίρου.

Επίσης, έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για τον αγώνα της Δευτέρας στο Ρέθυμνο. Όποιος ενδιαφέρεται για να έρθει μαζί μας στον αγώνα με το πούλμαν είτε να πάει ως μεμονωμένος, επικοινωνεί με το 6987938639 για τις λεπτομέρειες.

ΧΑΝΙΑ ΘΥΡΑ 7

ΥΓ: Αν στην υποδοχή ποδοσφαίρου ήμασταν 400, μεθαύριο πρέπει να είμαστε οι διπλάσιοι, είναι χρέος μας απέναντι σε αυτούς τους μάγκες!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ