2013-05-31 21:20:07
Φωτογραφία για ΓΙΑΠΛΕΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ... ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙΣ
Το Ρέθυμνο βρίσκεται στο 0-2 στη σειρά των ημιτελικών με τον Ολυμπιακό με τον προπονητή της κρητικής ομάδας να παραδέχεται πως η ομάδα του θέλει να είναι απόλυτα έτοιμη στους μικρούς τελικούς με τον Πανιώνιο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν προδίκασε κάποιο αποτέλεσμα, αλλά μίλησε σύμφωνα με τη λογική και τόνισε για το δεύτερο ματς πως: «ήταν καλύτερη η εικόνα μας. Παρά το ότι ήταν η ίδια διαφορά με προχθές, ειλικρινά κάναμε από τις καλύτερες εμφανίσεις μας φέτος για 30 λεπτά.

Αντιδράσαμε καλά στη δύναμη του Ολυμπιακού, ο Ολυμπιακός δεν έχει αδυναμίες όπως ομάδες του επιπέδου μας, δύσκολο να βρεις σημεία να χτυπήσεις, σήμερα νομίζω παίξαμε ανταγωνιστικά και κάναμε ό, τι μπορούσαμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε καλύτερο και το είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια πως είμαι ικανοποιημένος δίνοντας τους συγχαρητήρια. Δεν είμαστε μαθημένοι να παίζουμε ανά δύο μέρες ματς. Τα παιδιά είναι κουρασμένα.

Τώρα σε 10 μέρες έχουμε δώσει τέσσερα ματς, δύο με ΠΑΟΚ, δύο με Ολυμπιακό. Τα ξαναλέμε σε τρεις ημέρες. Πρωτόγνωρη εμπειρία, αλλά και ευχάριστη εμπειρία. Θα τα ξαναπούμε σε τρεις ημέρες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νέο iPod από την Apple
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο iPod από την Apple
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ