2012-04-04 20:52:03
Φωτογραφία για Τι λέει ο διοικητής Β.Αγγουράς για το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν μετανάστες στο νοσοκομείο Λαμίας [video]
Στο νοσοκομείο Λαμίας δεν υπάρχει χώρος για λαθρομετανάστες δηλώνει ο διοικητής Βασίλης Αγγουράς. Μπορεί το υπουργείο υγείας να οργανώνει δίκτυο για τους αλλοδαπούς εντός του ΕΣΥ και οι υγειονομικές περιφέρειες να έχουν λάβει εντολή από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Νίκο Πολύζο να διατεθούν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι των μεγάλων νοσοκομείων της κάθε περιφέρειας στο πλαίσιο της προστασίας της δημόσιας υγείας όμως τα περιφερειακά νοσοκομεία δεν φαίνεται να είναι έτοιμα να υποδεχτούν μετανάστες που είναι φορείς σοβαρών μεταδοτικών ασθενειών για θεραπεία ή έλεγχο.

Η δημιουργία ξεχωριστής μονάδας δεν είναι απλή υπόθεση σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Λαμίας στο οποίο ήδη η μεταφορά των μονάδων από το πέτρινο κτίριο λόγω ανακατασκευής έχει περιορίσει κατά πολύ τους χώρους.

Σε αναβρασμό βρίσκονται όμως, τα λογιστήρια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων καθώς θα κληθούν να απαιτήσουν -για πρώτη φορά σε οργανωμένη βάση- τα νοσήλια των ανασφάλιστων παράνομων αλλοδαπών από τις Πρεσβείες τους στη χώρα μας. Όσες φορές έχουμε απαιτήσει χρήματα από πρεσβεία στο παρελθόν ποτέ δεν πληρωθήκαμε εξηγεί ο διοικητής Βασίλης Αγγουράς.
lamiastar.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ