2013-05-31 12:48:06
Φωτογραφία για ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 94ΑΡΗΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες στην ακαδημία του Ολυμπιακού, όσον αφορά το μέλλον των ποδοσφαιριστών που έχουν γεννηθεί το 1994.

Ήδη οι πιτσιρικάδες του Θρύλου ενημερώθηκαν από τον προπονητή των Νέων και διευθυντή της ερυθρόλευκης ακαδημίας, Μπερντ Στορκ, πως το Σάββατο θα είναι η τελευταία τους προπόνηση με το τμήμα Κ20. Αντιθέτως όμως οι 95άρηδες θα συνεχίσουν κανονικά τις προπονήσεις τους περίπου μέχρι τα μέσα Ιουνίου.

Κάτι που σημαίνει ότι όσο περνούν οι ημέρες όλο και πλησιάζει η ημέρα που θα παρθούν και οι αποφάσεις για το μέλλον των Νέων του Ολυμπιακού, καθώς δεν υπολογίζονται για την καινούργια αγωνιστική σεζόν για το συγκεκριμένο τμήμα.

Βέβαια οι περισσότεροι στον Ολυμπιακό που έχουν γεννηθεί το 1994 έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Και το πιθανότερο είναι αυτά τα παιδιά, αν τελικά δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη με τη δημιουργία νέου πρωταθλήματος από την Superleague για Κ23, να δοθούν δανεικοί σε συλλόγους της Ελλάδας ή ακόμη και του εξωτερικού.


Βέβαια θα υπάρξουν και κάποιοι παίκτες οι οποίοι θα «ανέβουν» στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Το θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι για τους νεαρούς παίκτες που δε δεσμεύονται με τον Ολυμπιακό με συμβόλαια. Και ο λόγος για τους Δημήτρη Βουτσιώτη, Δημήτρη Γκίνο, Ραφαήλ Σούκια, Κυριάκο Δημακάκο, Γιάννη Παιδάκη, αφού όλοι οι υπόλοιποι 94άρηδες που ήταν στους Νέους του συλλόγου έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Για αυτό και πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", αναφέρουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας πρόκειται να υπάρξει σύσκεψη στην ερυθρόλευκη ακαδημία, έτσι ώστε να αποφασίσουν τι θα γίνει πρωτίστως με τα παιδιά που δεν έχουν συμβόλαια και από εκεί και πέρα με τους παίκτες οι οποίοι είναι επαγγελματίες και δεσμεύονται με το Θρύλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ