2013-05-31 11:39:27
Φωτογραφία για Η Μαίρη Κατράτζου ντύνει το Εξωτερικό,
Τι σχεδιάζει η Mary Katrantzou=Μαίρη Κατράτζου;

Η βασίλισσα των prints συνεχίζει την πετυχημένη της πορεία στο εξωτερικό και κάνει νέα σχέδια,

 

Η Μαίρη Κατράντζου, η ελληνίδα σχεδιάστρια που έχει κατακτήσει το εξωτερικό και τις καρδιές πολλών σταρ με τις ιδιαίτερες δημιουργίες της, σχεδιάζει να λανσάρει μία σειρά από δερμάτινα είδη, καθώς και μία σειρά εσωτερικής διακόσμησης. Παράλληλα, δεν αποκλείει να σχεδιάσει και τα δικά της τζιν, μία σκέψη που της γεννήθηκε προφανώς μετά από τη συνεργασία της με την εταιρεία denim «Current/Elliott».

Η 30χρονη σχεδιάστρια αυτό τον καιρό είναι απασχολημένη με την επέκταση της δικής της εταιρείας, ενώ σύντομα θα εγκαινιάσει για πρώτη φορά το δικό της e-commerce site, από όπου θα είναι δυνατή η αγορά των ρούχων της μέσω Ιντερνετ.  Τη στιγμή μάλιστα που ετοιμάζει την πρώτη της Resort Collection για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014, έχει βρει χρόνο και για την εκπαίδευση των 16 νέων ατόμων που προστέθηκαν στο προσωπικό της.

«Αν αυτή η σεζόν δεν είχε πάει καλά, δεν θα μπορούσαμε να προσλάβουμε και άλλους, και έτσι τότε το προσωπικό μας θα δούλευε παραπάνω και κάποιοι θα έφευγαν» εξήγησε. «Αυτό το ρίσκο πάντα σε τρομάζει. Ρωτάω τον εαυτό μου αν παρουσιάζω κάτι νέο που θα ενθουσιάσει τον κόσμο. Συνεχώς αμφιβάλεις για τη διάρκειά σου».

Αναδημοσιευσα Από Bημα
molibixarti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ