2012-04-04 20:30:22
Φωτογραφία για H Διαμαντοπούλου μίλησε τελευταία…
Την κατακεραύνωσαν όλα τα κόμματα της μείζονος αντιπολίτευσης για το άρθρο 324 του νομοσχέδιου του υπουργείου Ανάπτυξης, που αφορούσε στη διευθέτηση για το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens, κάνοντας λόγο για επαίσχυντη, ντροπιαστική, εξευτελιστική για τη χώρα, συμφωνία που συγχωρεί για λίγα ευρώ όλα τα ανομήματα του γερμανικού κολοσσού.

Η κυρία Διαμαντοπούλου, αφού επεσήμανε πως το νομοσχέδιο έχει πολλά θετικά πράγματα, αλλά όλοι κόλλησαν στο άρθρο για τη Siemens, πέταξε και τη βόμβα αποκαλύπτοντας πως βουλευτίνα του ΛΑΟΣ της ζήτησε, αν η γερμανική εταιρεία αποφασίσει να επενδύσει στη χώρα, να επενδύσει στη δική της Περιφέρεια.

«Τις επενδύσεις στην Περιφέρειά σας τις θέλετε, στην κεντρική όμως πολιτική σκηνή κατακεραυνώνετε τα συμφέροντα!» σχολίασε η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου, προκαλώντας την οργή των βουλευτών του ΛΑΟΣ.

«Είναι κακό που η κυρία Παπανδρέου (Ουρανία Παπαδάκη-Παπανδρέου) σας πρότεινε οι επενδύσεις να γίνουν στην περιοχή της, μια περιοχή που έχει τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας; Δηλαδή, η επένδυση θα γίνει μόνο αν περάσει αυτός ο νόμος;» ρώτησε την υπουργό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κώστας Αϊβαλιώτης.

Εδώ και ο χωροφύλακας, εδώ και ο αγροφύλακας, και στο τέλος όλοι ζητάνε το… Γερμανό τους. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ