2013-05-30 23:09:18
Φωτογραφία για ΘΕΜΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!
Στα Βοτσαλάκια στο Πασαλιμάνι θα γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας (το οποίο από το 2011 και μετά δεν έχει ομαδική βαθμολογία).

Η σκέψη να γίνει στην Κέρκυρα εγκαταλείφθηκε και έτσι το Πασαλιμάνι θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση, όπως έκανε και πέρυσι. Η ανοικτή θάλασσα είναι καθαρά θέμα του Ολυμπιακού, ο οποίος διαθέτει και τους τέσσερις κορυφαίους κολυμβητές σε αυτό το κομμάτι: δηλαδή τον Σπύρο Γιαννιώτη, την Κέλυ Αραούζου, τη Μαριάννα Λυμπερτά και τον Αντώνη Φωκαΐδη.

Και οι τέσσερις, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", θα λάβουν μέρος σε αυτή τη διοργάνωση- ή είναι προγραμματισμένο- ως εκ τούτου ήταν λογικό, για μία φορά, να αλλάξει η ημερομηνία και να μετατεθεί από 15 και 16 Ιουνίου, που ήταν προγραμματισμένο, σε 29 και 30 του ίδιου μήνα. Διότι σε αυτές τις ημερομηνίες οι τέσσερις κολυμβητές, ο προπονητής της Λυμπερτά, Μίλτος Κανελλόπουλος, και ο αρχιπροπονητής του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος, θα βρίσκονται στη Βαρκελώνη, για το test event του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος (19 Ιουλίου-4 Αυγούστου).


Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει μόνο την ισχυρότερη παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοικτής θάλασσας, αλλά, μία εβδομάδα πριν, στις 22 Ιουνίου, θα διοργανώσει εκδήλωση «Τρέχα και Κολύμπα» στον Αστέρα της Γλυφάδας, ένα event που θα περιέχει κολύμπι 250μ. και τρέξιμο και θα αφορά σε δύο κατηγορίες, ηλικιών 8-9 και 10-12.

Όσοι κολυμβητές της ομάδας είναι διαθέσιμοι αναμένεται να ενεργοποιηθούν, αλλά και όχι μόνο κολυμβητές: ήδη ο τερματοφύλακας της ομάδας πόλο Ανδρών, Νικόλας Δεληγιάννης, τόνισε ότι θα λάβει μέρος σε αυτό το μίτινγκ μέσω του προφίλ του στο Facebook: «Τώρα που τελείωσαν οι δικές μας υποχρεώσεις, θα βάλουμε το σκουφάκι της κολύμβησης και θα κολυμπήσουμε, στηρίζοντας την προσπάθεια του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου και του φίλου μου, πρωταθλητή επί σειρά ετών, Σπύρου Μπιτσάκη!

Σας περιμένουμε...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ