2013-05-30 22:20:08
Φωτογραφία για ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!
Το Σάββατο μπαίνουμε στον Ιούνιο και τα συνδρομητικά (κυρίως αυτά θα ασχοληθούν) σκέφτονται τα φιλικά Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, τα οποία θα αποτελέσουν το «φιλέτο», όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ακόμα είναι σχετικά νωρίς υπό την έννοια ότι οι ομάδες δεν έχουν ανακοινώσει το πρόγραμμα των φιλικών τους αναμετρήσεων. Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολο να εκτιμήσουμε το πως θα εξελιχτούν.

Έτσι, για τα φιλικά του Ολυμπιακού το μεγάλο φαβορί να τα μεταδώσει είναι και το ερχόμενο καλοκαίρι. Τόσο αυτά που θα γίνουν εντός όσο και τα εκτός Ελλάδας. Το μεγάλο ενδιαφέρον, βέβαια, αφορά στο φιλικό της 3ης Αυγούστου που θα δώσει ο Ολυμπιακός στην Αγγλία κόντρα στην Λίβερπουλ.

Μέρος των δικαιωμάτων του συγκεκριμένου φιλικού έχει πάρει ο Ολυμπιακός, ώστε να τα διαθέσει στην Ελλάδα και είναι σίγουρο πως θα ενδιαφερθούν και άλλα κανάλια πλην Nova.


Για τα φιλικά του Παναθηναϊκού προβάδισμα έχει ο ΟΤΕ όπως και για τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Ατρόμητος, Αστέρας Τ. πιθανώς θα παίξουν στη Nova, η οποία θυμίζουμε ότι το περυσινό καλοκαίρι έδειξε και κάποια φιλικά του Ατρόμητου εκτός της Αθήνας.

Από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπάρξει ενδιαφέρον για κάποια φιλικά του Άρη, ενώ και αγώνες άλλων ομάδων ενδεχομένως να έχουν τηλεοπτική κάλυψη. Σε κάθε περίπτωση η Nova και η OTE TV θα αποτελέσουν τους βασικούς πόλους κάλυψης.

Με το θέμα θα ασχοληθούμε στις αμέσως επόμενες μέρες και απ' τα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ