2013-05-30 21:03:11
Φωτογραφία για Επιδιώκει ''μπαμ'' με Πάμπλο Γκαρσία η Βέροια!
Η επιθυμία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργου Αρβανιτίδη, για να ταράξει τα νερά στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ακούει στο όνομα του Πάμπλο Γκαρσία

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βέροια, Γιώργος Αρβανιτίδης, όπως και πέρσι με την απόκτηση του Παντελή Καφέ έτσι φέτος έναν χρόνο μετά θέλει να προκαλέσει αίσθηση στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο τη φορά αυτή με την απόκτηση του Πάμπλο Γκαρσία.

Του έμπειρου διεθνή Ουρουγουανού μέσου που για 4,5 χρόνια από το καλοκαίρι του 2008 και μέχρι τις 19 Μαΐου είχε αποτελέσει τον ηγέτη του ΠΑΟΚ.

Στα συν της περίπτωσης του Γκαρσία για την Βέροια έχει να κάνει με το θέλω του να παραμείνει στην Ελλάδα και δη στην Θεσσαλονίκη όπου έχει προσαρμοστεί η οικογένειά του και τα παιδιά του πηγαίνουν σχολείο.

Σημαντική παράμετρος στην περίπτωση του Ουρουγουανού στην ενδεχόμενη μετακίνησή του στην Βέροια θα έχει να κάνει και με την απόφασή του να συνεχίσει ή όχι το ποδόσφαιρο και κατ΄ επέκταση αν θα του προταθεί από τον Ιβάν Σαββίδη να αναλάβει κάποιο πόστο στον ΠΑΟΚ.


Υπενθυμίζεται πως πέρσι ο Γιώργος Αρβανιτίδης εκτός της απόκτησης του Καφέ είχε κινηθεί και για την απόκτηση του Πάμπλο Κοντρέρας πριν ο διεθνής Χιλιανός κεντρικός αμυντικός συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων και εκτός του Γκαρσία στους μεταγραφικούς στόχους της Βέροιας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι και ο Γιώργος Κατίδης που είναι ελεύθερος μετά από την λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ