2013-05-30 19:31:50
Φωτογραφία για Σώζεται το ΚΕΤΧ! - Eξαιρέθηκε από τον κατάλογο των στρατοπέδων που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευθούν
Διασώζεται οριστικά το ΚΕΤΧ, σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς το στρατόπεδο της Πάτρας δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των 46 συνολικά μονάδων που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευτούν και επί των οποίων τις τελικές αποφάσεις θα πάρει σήμερα το ΚΥΣΕΑ στη συνεδρίαση υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προχθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής όπου και καταρτίσθηκε το τελικό σχέδιο για την νέα δομή των Ενόπλων Δυνάμεων η απόφαση για το ΚΕΤΧ ήταν να εξαιρεθεί από κάθε μεταβολή εξαιτίας του ιδιαίτερου ρόλου του στην Τεχνική Εκπαίδευση.

Έτσι, σήμερα στην απόφαση που θα πάρει το ΚΥΣΕΑ δεν θα γίνεται μνεία στο ΚΕΤΧ το οποίο θα εξακολουθήσει να λειτουργεί αναμένοντας την εκπλήρωση δεσμεύσεων για την δραστική αναβάθμιση του.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ Τρύφωνα Κούκο ο οποίος και επιβεβαίωσε ότι η Επιτροπή της Βουλής, όπως τον είχε διαβεβαιώσει και ο Αντιπρόεδρος της Π. Σαλτούρος, δεν περιέλαβε το ΚΕΤΧ στα 46 στρατόπεδα που θα καταργηθούν ή θα συγχωνευτούν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ