2013-05-30 15:36:05
Φωτογραφία για Μακιγιάζ παραλίας
Επιτέλους έφτασε το καλοκαίρι… Καυτός ήλιος και η μόνη απόλαυση δροσιάς μια καταγάλανη παραλία. Πώς θα καταφέρεις να δείχνεις κούκλα ακόμα και εκεί; Ξεκινάμε με το να διαλέξουμε το σωστό make up για την παραλία Προτιμάμε make up με αντηλιακό δείκτη προστασίας ή διαφορετικά χρησιμοποιούμε ξεχωριστά αντηλιακή κρέμα μας αναμιγνύοντας μέσα σε αυτήν το make up μας. Απλώνουμε γύρω από τα μάτια, τη μύτη και λίγο στο πηγούνι.

Περνάμε στα μάτια και θα περιοριστούμε σε μερικές στρώσεις μάσκαρα. Οφείλουμε όμως να είμαστε προσεκτικές και να μην το παρακάνουμε! Μπορεί να μας ταλαιπωρήσει στο ντεμακιγιάζ, αλλά η αδιάβροχη μάσκαρα είναι το μόνο που χρειαζόμαστε. Μια στρώση αδιάβροχη μάσκαρα σε καφέ χρώμα θα τονίσει διακριτικά το βλέμμα σου. Αν επιμένεις στη μαύρη μάσκαρα απλά πρέπει να περιοριστείς σε μία στρώση.

Στα μάγουλά μας προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε ελάχιστο ρουζ σύμφωνα με τον τύπο της επιδερμίδας μας, αλλιώς μια πολύ καλή λύση είναι και το χρώμα της τερακότα.

Φτάνοντας, λοιπόν, στα χείλη το ιδανικότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα αντηλιακό λιπ μπαλμ ή αν δεν είναι στις προτιμήσεις μας φοράμε ένα απαλό σε χρωματικούς τόνους λιπ γκλος.

Με αυτά, λοιπόν, τα κοινά μυστικά εμπρός κορίτσια ξεχυθείτε στις παραλίες για πολλά πολλά μακροβούτια.

flowmagazine.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ