2013-05-30 14:40:07
Φωτογραφία για ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Όσο περνούν οι μέρες και δεν υπάρχουν εξελίξεις με τους ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού, όλο και περισσότερες ομάδες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό εκδηλώνουν ενδιαφέρον για παίκτες του τμήματος Κ20 των ερυθρόλευκων.

Ήδη σύλλογοι από την Ελλάδα έχουν δείξει ενδιαφέρον για τους πιτσιρικάδες του Θρύλου και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να επισημοποιήσουν το ενδιαφέρον τους, είτε με πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό τους είτε στα ίδια τα παιδιά.

Βέβαια, από την άλλη, οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού, από την πλευρά τους, αυτό που τονίζουν με όποιον μιλάνε, σύμφωνα με το "gavros.gr", είναι ότι θέλουν να μείνουν στο Θρύλο και πολύ περισσότερο αν φύγουν υπό τη μορφή δανεισμού και πάλι οι ερυθρόλευκοι να έχουν τον πρώτο λόγο για το μέλλον τους και κανείς άλλος.

Άλλωστε, τα περισσότερα παιδιά που είναι αυτή τη στιγμή στους Νέους βρίσκονται πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και όπως είναι λογικό θέλουν να συνεχίσουν να είναι υπό τη... σκέπη του Θρύλου και στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής τους καριέρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ