2013-05-30 13:11:05
Φωτογραφία για Η Κατοχική κυβέρνηση ξεπουλάει και το Σκοπευτήριο Καισαριανής
από το Γραφείο Τύπου

Στο πλαίσιο του γενικού ξεπουλήματος, η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, πέρασε στην ιδιοκτησία του ΤΑΙΠΕΔ και τον ιερό χώρο του σκοπευτηρίου της Καισαριανής, σύμβολο του αντιγερμανικού – αντικατοχικού αγώνα.

Θα διατηρηθεί ένα μικρό μέρος, όπου βρίσκεται το μνημείο και ο τοίχος του σκοπευτηρίου, στον οποίο εκτελέσθηκαν από τους Γερμανούς Έλληνες αγωνιστές, οι οποίοι υποδείχθηκαν από τους περιβόητους μαυροκουκουλάδες – δοσίλογους – γερμανοτσολιάδες και ταγματασφαλίτες.

Οι σύγχρονοι συνεργάτες των Γερμανών, σκέφτονται να οικοδομήσουν κατοικίες και λοιπές κτιριακές εγκαταστάσεις στην Α΄ Ζώνη Υμηττού, όπου απαγορεύεται η δόμηση και στην Β΄ Ζώνη, όπου επιτρέπονται μόνο ήπιες αθλητικές και λοιπές πολιτιστικές εγκαταστάσεις.

Η οικοδόμηση θα ανατεθεί στον εθνικό εργολάβο, προστάτη και συνεργάτη του σημερινού πολιτικού συστήματος, ο οποίος θα χρησιμοποιήσει ως εργάτες, παράνομους μετανάστες, μεγιστοποιώντας το κέρδος του, επιβαρύνοντας ταυτόχρονα την εθνική οικονομία και τα υπό κατάρρευση ασφαλιστικά ταμεία.


Τα ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά υλικά και συστήματα, θα είναι, φυσικά, γνωστής γερμανικής εταιρείας, με μεγάλη προσφορά στα ταμεία των κομμάτων εξουσίας.

Στα ρετιρέ, τα οποία θα έχουν οπτικό πεδίο στον τοίχο των εκτελέσεων, προτείνουμε να φιλοξενηθούν η Κα Μέρκελ και ο Κος Σόιμπλε, για να θυμούνται τις θηριωδίες των προγόνων τους απέναντι στον ελληνικό λαό και να χαίρονται για την ιδεολογική συνέχεια και το DNA που φέρουν ως γνήσιοι απόγονοι βανδάλων, Ούνων, Γότθων, Βησιγότθων κ.λ.π.

Στον χώρο του σκοπευτηρίου, που δεν θα ισοπεδωθεί, πιθανόν οι Γερμανοί να διοργανώνουν σεμινάρια κατά της διαφθοράς.

Το Πατριωτικό Κοινωνικό Κίνημα, προτείνει στον ελληνικό λαό, όταν γίνουν εκλογές με την ψήφο του να στήσει το μετα-μεταπολιτευτικό σύστημα, τους σύγχρονους δοσίλογους και ταγματασφαλίτες, καθώς και τους συνεργάτες τους, ντόπιους και ξένους, στον τοίχο του σκοπευτηρίου της Καισαριανής, σηματοδοτώντας την εθνική του ανάταση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ