2013-05-30 11:43:04
Φωτογραφία για Άρθρο - διαφήμιση του CNN για τις ελληνικές παραλίες
Στην Ελλάδα βρίσκονται τέσσερις από τις 100 ωραιότερες παραλίες παγκοσμίως σύμφωνα με τον κατάλογο που συνέταξε το CNN βασιζόμενο-όπως αναφέρει στο άρθρο του- σε εμπειρίες από αναγνώστες, συναδέλφους και φίλους που έχουν ταξιδέψει πολύ αλλά και σε στοιχεία που έψαξαν και ανέλυσαν οι συντάκτες του σχετικού καταλόγου. Τα Φαλάσαρνα και ο Μπάλος στην Κρήτη, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο και οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα μάγεψαν το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο. Πρώτη σε προτιμήσεις η παραλία Grande Anse στις Σεϋχέλλες.

Στην 24η θέση βρίσκονται οι Εγκρεμνοί. "Τα δραματικά ηλιοβασιλέματα, τα μπλε νερά και η μεγάλη αμμουδιά στη Λευκάδα καθιστούν την παραλία αυτή μια από τις πιο δημοφιλής αφότου άνοιξε ο δρόμος τη δεκαετία του '90", αναφέρει το CNN.

Το Ναυάγιο καταλαμβάνει την 32η θέση :"Το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε είναι ότι είναι φανταστική παραλία και ότι τα απομεινάρια ενός παλιού πλοίου -που θρυλείται ότι χρησιμοποιούνταν για το λαθρεμπόριο τσιγάρων- εμφανίζεται σχεδόν σα ζόμπι μέσα από την άμμο", περιγράφει στην ιστοσελίδα του το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Για το Μπάλο που βρίσκεται στην 35η θέση γράφει: Οι φωτογραφικές μηχανές είναι υποχρεωτικές -είναι μια λιμνοθάλασσα από ροζ, μπλε και τυρκουάζ χρώματα. Τον κατάλογο των 100 ωραιότερων παραλιών του κόσμου κλείνουν τα Φαλάσαρνα όπου ο συντάκτης σημειώνει ότι το καλύτερο είναι πως υπάρχει τόση πολλή άμμος που αρκεί για όλους.
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ