2013-05-30 08:11:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Kαταργούν τη Λαχαναγορά που απασχολεί έναν μόνο υπάλληλο! - Αναστάτωση και υποψίες
Η Κεντρική Αγορά Πατρών (Λαχαναγορά) συμπεριελήφθη στους προς κατάργηση οργανισμούς για λόγους οικονομίας ωστόσο το παράλογο είναι ότι, όπως λένε έμποροι οπωροκηπευτικών και λαχανικών, που δραστηριοποιούνται στο χώρο, αυτή απασχολεί έναν μόνο υπάλληλο.

Μάλιστα ο Πρόεδρος των Εμπόρων Οπωροκηπευτικών Λαχανικών Παναγιώτης Γιαννάκης, στην Λαχαναγορά είναι εγκατεστημένες 25 επιχειρήσεις που απασχολούν 150 με 200 άτομα και σε αυτή υπάρχει ένας μόνον υπάλληλος, του οποίου ουσιαστικά καταβάλλουν αυτοί το μισθό του.

Την ίδια ώρα εκφράζει απορία και ανησυχία για το πώς θα γίνεται η διακίνηση των προϊόντων και η τροφοδοσία της πόλης.

Από την άλλη πλευρά , ιδιοκτήτης οπωροπωλείου στο κέντρο της Πάτρας διερωτάται αν θα δημιουργηθεί άλλος χώρος ή θα τους φέρνουν μεγαλέμποροι εκπρόσωποι πολυεθνικών τα φρούτα και τα λαχανικά που θα διαθέτουν στα μαγαζιά τους.

Την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί από την πρόθεση της κυβέρνησης να καταργήσει τη Λαχαναγορά της Πάτρας μετέφερε στους αρμόδιους στην Αθήνα ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μανώλης Αγγελάκας, ο οποίος τους εξήγησε ότι η λαχαναγορά της Πάτρας είν αι μικρή σε σχέση με αυτές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και δεν έχει στρατιά υπαλλήλων ώστε από το λουκέτο σε αυτή να επωφεληθεί το Δημόσιο.

Πηγή: Thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Mallias’ Book Goes Deep Inside Greek Diplomacy
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Mallias’ Book Goes Deep Inside Greek Diplomacy
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ