2013-05-30 02:22:20
Φωτογραφία για Ανοιχτός σε πρόταση από Ρόμα ο Μαντσίνι
Πέρσι ήταν ο ήρωας της Μάντσεστερ Σίτι, αφού την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας πριν την ολοκλήρωση της Πρέμιερ Λιγκ, «πληρώνοντας» την απώλεια του τίτλου, την κακή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την ήττα στο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας από τη Γουίγκαν. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά από χρόνια, είναι άνεργος και, συνεπώς, υποχρεωμένος να περιμένει κλήση από κάποια ομάδα, προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της.

Εκμεταλλευόμενος την… έλλειψη επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Μαντσίνι βρίσκεται στη Γένοβα, όπου κάνει διακοπές. Εκεί τον βρήκαν οι δημοσιογράφοι του ιταλικού «Sky» και τον ρώτησαν σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια.

«Αυτή την ώρα σκέφτομαι τις διακοπές και την ξεκούραση, περιμένοντας, παράλληλα, κάποιο τηλεφώνημα. Θεωρώ πως θα βρω ομάδα να προπονήσω την επόμενη χρονιά, δεν πρόκειται να μείνω με… σταυρωμένα χέρια», ήταν η εκτίμηση που έκανε, αρχικά, ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.


Η ομάδα αυτή δεν αποκλείεται να είναι ιταλική. «Ακόμα είναι νωρίς να πω αν θα επιστρέψω στην Ιταλία. Αλλά δεν το αποκλείω, αρκεί να βρεθεί μια ομάδα που να καλύπτει τις φιλοδοξίες μου», σημείωσε ο Μαντσίνι.

Μια από τις ομάδες που αναζητούν προπονητή είναι η Ρόμα. Θα μπορούσε ο Μαντσίνι να αναλάβει τις τύχες των «τζαλορόσι», τη στιγμή που έχει γράψει ιστορία με τα χρώματα της Λάτσιο; Ο Ιταλός είναι σαφής. «Είμαι επαγγελματίας προπονητής και νιώθω έτοιμος να αναλάβω οποιαδήποτε ομάδα. Ακόμα και τη Ρόμα. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν οι άνθρωποι της Ρόμα θα ήταν το ίδιο έτοιμοι με εμένα, ώστε να με προσλάβουν», είπε γελώντας ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ