2013-05-29 13:16:12
Φωτογραφία για Ανακοινώνεται σήμερα η αγορά του ''Απήλιον'' από τον Παναθηναϊκό
Στον Παναθηναϊκό θα ανήκει το Απήλιον προπονητικό κέντρο, αφού το πρωί της Τετάρτης θα πέσουν οι υπογραφές και έπειτα θα ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Το βράδυ της Τρίτης, ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Τσακίρη και συμφώνησαν για την αγορά του Απήλιου προπονητικού κέντρου στο Κορωπί από τον Παναθηναϊκό, ώστε να λυθεί άπαξ και δια παντός το ζήτημα των εγκαταστάσεων.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το μεσημέρι της Τετάρτης, αφού θα έχουν προηγουμένως ολοκληρωθεί οι διαπραγματεύσεις και θα έχουν συνταχτεί και υπογραφεί τα συμβόλαια.

Το ποδοσφαιρικό τμήμα θα χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τις νέες εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού με την έναρξη της προετοιμασίας για τη σεζόν 2013 - 2014. Το μισθωτήριο με την οικογένεια Βαρδινογιάννη ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και έως τότε, η Παιανία θα καλύπτει τις ανάγκες των τμημάτων υποδομής που δεν έχουν ολοκληρώσει τις προπονήσεις τους.


Το συνολικό κόστος της αγοράς του Απήλιου θα αγγίξει τα 8 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος 7ετίας, ενώ θα αποκτηθεί έκταση πλησίον του προπονητικού κέντρου, προκειμένου να ανεγερθούν τα γραφεία της ΠΑΕ.

Προς το παρόν, το Απήλιον χρησιμοποιεί ο Πανιώνιος και οι ακαδημίες του, όμως η σύμβαση με τον Γιώργο Τσακίρη ολοκληρώνεται τον Αύγουστο του 2013. Από εκείνο το σημείο και έπειτα θα αναζητήσουν άλλη στέγη, μιας και θεωρείται απίθανο να δεχτεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού να τους φιλοξενεί στο προπονητικό της κέντρο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ