2013-05-28 16:14:09
Φωτογραφία για ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ Ο ΠΕΡΕΘ!
Κατηγορηματικός σχετικά με το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο πρόεδρος της “Βασίλισσας” ξεκαθάρισε πως ο Πορτογάλος ατέρας δεν πρόκειται να παραχωρηθεί καθώς, όπως τόνισε, στόχος της διοίκησης της ομάδας είναι να χτίσει την ομάδα γύρω από τον Ρονάλντο!

«Το καλοκαίρι μου είπε πως ήταν λυπημένος και του απάντησα πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να είναι ευχαριστημένος. Δεν γνωρίζω αν έχει πρόταση από την Παρί Σεν Ζερμέν. Νομίζω ότι ο Κριστιάνο είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο. Θέλουμε να χτίσουμε γύρω του τη Ρεάλ του μέλλοντος και θα ήθελα ο Κριστιάνο να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο».

Για την “απώλεια” του Νεϊμάρ, ο οποίος μεταγράφηκε στη Μπαρτσελόνα: «Θα μας κόστιζε 150 εκατομμύρια ευρώ. Δεν ξέρω πόσα χρήματα έδωσε η Μπαρτσελόνα».

Σχετικά με τον διάδοχο του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της ομάδας: «Δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο νέος προπονητής».

Για τον ρόλο του Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ της νέας εποχής: «Θέλουμε ο Ζινεντίν Ζιντάν να είναι ο επικεφαλής του νέου αθλητικού πλάνου της Ρεάλ. Ελπίζω μια μέρα να γίνει προπονητής. Όταν θα επιλέξουμε τον προπονητή, τότε μαζί με τον Ζιντάν θα αναλύσουμε την ομάδα έτσι ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά».

Όσον αφορά τους μεταγραφικούς στόχους της Ρεάλ: «Έχουμε μια φοβερή ομάδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα βελτιωθούμε αποκτώντας μόνο τους καλύτερους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ