2013-05-27 21:37:36
Φωτογραφία για Στους 11 κορυφαίους ο «πιστολέρο»...
Την άκρως τιμητική για τον ίδιο 11η θέση στον πίνακα των σκόρερ του φετινού Champions League κατέκτησε ο Κώστας Μήτρογλου, χάρη στα τέσσερα τέρματα που σημείωσε με τον Ολυμπιακό στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την αρκετά τιμητική 11η θέση του πίνακα των σκόρερ των αγώνων του φετινού Champions League  κατέκτησε ο Κώστας Μήτρογλου!

Ο «πιστολέρο» του Θρύλου με τα τέσσερα γκολ, που σημείωσε στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, βοήθησε τα μέγιστα τους νταμπλούχους Ελλάδας να κατακτήσουν την τρίτη θέση στον όμιλο, όπου μετείχαν με τις Σάλκε, Άρσεναλ και Μονπελιε (σ.σ. σκοράροντας μάλιστα από δύο τέρματα κόντρα σε Άρσεναλ και Μονπελιέ) ανεβάζοντας παράλληλα στα ...ύψη τις μετοχές του στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο!

Πρώτος σκόρερ τη διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης με 12 γκολ.

Δεύτερος ήταν ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι της φιναλίστ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, με 10 τέρματα ενώ στην τρίτη θέση ήταν ο Μπουράκ Γιλμάζ της Γαλατάσαραϊ, ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα και ο Τόμας Μίλερ της Μπάγερν που πέτυχαν από 8 γκολ.

http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ