2013-05-27 21:29:09
Φωτογραφία για Μεσσηνιακά και ...άλλα αθλητικά
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΡΟΥΒΑΣ 1-0

Με νίκη, ολοκλήρωσε τις φετινές αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας. Χθες, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, νίκησε, στο δημοτικό στάδιο Παραλίας, την ομάδα του Ρούβα με 1-0 και σκόρερ τον Ηλιόπουλο. Αναλυτικά τα χθεσινά αποτελέσματα στο νότιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, έχουν ως εξής:

Κόρινθος - Αστέρας Μαγούλας 0-2

Α.Ο. Χανιά - Γλυφάδα 2-0

Φωστήρας - Πανηλειακός 0-0

Παναιγιάλειος - Επισκοπή 2-1

Καλαμάτα - Ρούβας 1-0

Εθνικός Αστέρας - Προοδευτική 0-3 χωρίς αγώνα

 

ΕΞΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ

Με την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος από το νότιο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κέρδισαν την άνοδό τους στη Β’ Εθνική Φωστήρας, Αχαρναϊκός, Επισκοπή, Παναιγιάλειος, Αστέρας Μαγούλας και Α.Ο. Χανίων, ενώ την προσεχή σεζόν στην  Γ΄ Εθνική θα συμμετέχουν Εθνικός Αστέρας, Καλαμάτα, Κόρινθος, Ρούβας, Πανηλειακός, Γλυφάδα και Προοδευτική.


 

Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Νίκη με 3-1 πέτυχε ο Μεσσηνιακός, χθες το απόγευμα στην έδρα του επί του Α.Ο. Φαλαισίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Με τη νέα τους επιτυχία οι «πράσινο»ι της Καλαματιανής ομάδας, κέρδισαν και μαθηματικά την άνοδο, ενώ στο άλλο παιχνίδι του 13ου ομίλου Τροιζηνιακός και Ολυμπιακός Γυθείου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3.

Στη βαθμολογία, μετά από πέντε αγώνες, ο Μεσσηνιακός έχει συγκεντρώσει 15 βαθμούς, ο Τροιζηνιακός 7, ο Α.Ο. Φαλαισίας 6 και το Γύθειο  1 βαθμό.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου κλείνει η αυλαία των αγώνων μπαράζ, με το Μεσσηνιακό να αντιμετωπίζει τον Τροιζηνιακό και τον Α.Ο. Φαλαισίας τον Ολυμπιακό Γυθείου. 

 

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ

Με τις αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής συνεχίζεται σήμερα στις 6 το απόγευμα το τουρνουά παλαιμάχων. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Μεσσηνιακός - Θύελλα Παραλίας

Αστέρας Μικρομάνης - ΠΑΟΚ Καλαμάτας

Πάμισος Μεσσήνης - Εθνικός Μελιγαλά

Ατρόμητος Πλατύ - Πεταλίδι

Ομόνοια Καλαμάτας - Πράσινα Πουλιά

 

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Το 1ο Φεστιβάλ Αθλητισμού πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή 450 παιδιών το Σάββατο το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Παραλίας. Το τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού ήταν ο διοργανωτής της εκδήλωσης, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Φορέα του Δήμου Καλαμάτας. Στο Φεστιβάλ συμμετείχε η Ακαδημία Στίβου του Μεσσηνιακού, ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, η σχολή χορού «Fame» και μαθητές από τα σχολεία της Καλαμάτας.

 

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΕΙΑ»

Το Σάββατο στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί, στο δημοτικό στάδιο της Ανατολικής Παραλίας, η Διεθνής Συνάντηση Στίβου «Παπαφλέσσεια», που οργανώνουν ο Μεσσηνιακός Γυμναστικός Σύλλογος, ο ΣΕΓΑΣ, ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Για τους αγώνες αναμένονται στην Καλαμάτα μεγάλα ονόματα του διεθνούς στίβου, μεταξύ των οποίων και ο άλτης του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου Λούης Τσάτουμας.

 

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού είναι το γενικό θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, στο ξενοδοχείο «Elite», στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης των διεθνών αγώνων στίβου «Παπαφλέσσεια». Την ημερίδα οργανώνουν ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών και ο Μεσσηνιακός Γ.Σ., με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ