2013-05-27 20:06:11
Φωτογραφία για ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΤΑΒΑ
Η Εθνική ομάδα βόλεϊ Γυναικών πέτυχε τον στόχο της στη Σλοβακία και πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επέστρεψε τη Δευτέρα στην Ελλάδα και οι Στέλλα Χριστοδούλου και Εύα Χαντάβα αναφέρθηκαν στις εμφανίσεις της ομάδας και το πως φάνηκε εκεί η δουλειά που έγινε, στρέφοντας το βλέμμα τους στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας, όπως και στις δυσκολίες της προετοιμασίας.

Αναλυτικά:

«Η παρουσία μας στη Σλοβακία κρίνεται θετική, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς που έγινε. Κάναμε ένα κακό βήμα, αλλά θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη και σίγουρα χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να ‘δέσουμε’ ως ομάδα και να αλλάξουμε επίπεδο», τόνισε η άσος του Ολυμπιακού, συμπληρώνοντας πως:

«οι επικείμενες διοργανώσεις θα μας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στους Μεσογειακούς, όπου έχουμε πολύ δύσκολη κλήρωση, θα έχουμε δουλέψει για ένα μήνα περίπου και είμαι σίγουρη ότι θα είμαστε πολύ καλύτερες, αφού υπάρχει μεγάλη διάθεση και εξαιρετική συνεργασία τόσο από εμάς, όσο κι από τους προπονητές μας».


«Αν είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο, τότε θα είχαμε νικήσει και τη Σλοβακία. Με μία μόλις εβδομάδα προπονήσεων, χωρίς κάποιο φιλικό παιχνίδι, η ομάδα στάθηκε ανταγωνιστικά μέσα στο γήπεδο και έδειξε ότι έχει δυνατότητες. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει καλό υλικό. Απλά, χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο μαζί για να γίνουμε ομάδα και στους Μεσογειακούς θα είμαστε ακόμη καλύτερες», τόνισε από την πλευρά της η διεθνής πρώην ακραία των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ