2013-05-27 11:25:46
Φωτογραφία για Νεκρός ανασύρθηκε ο 25χρονος δύτης
Νεκρός εντοπίστηκε τελικά στο σπήλαιο Πηγή Σίντζι στην Τρίπολη ο 25χρονος δύτης, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί το απόγευμα της Κυριακής. Ο άτυχος δύτης ανασύρθηκε από σπηλαιοδύτες της οργάνωσης ΣΠΕΛΕΟ με τη συνδρομή ανδρών της ΕΜΑΚ.

Χθες το απόγευμα μια ομάδα τεσσάρων σπηλαιοδυτών, πήγαν στο υποβρύχιο σπήλαιο και καταδύθηκαν. Προχώρησαν περίπου 400 μέτρα και εκεί ο ένας εξ' αυτών από άγνωστη αιτία δεν κατάφερε να συνεχίσει. Προσπάθησαν ανεπιτυχώς να τον ανασύρουν οι υπόλοιποι τρεις της ομάδας, οι οποίοι αφού δεν τα κατάφεραν βγήκαν έξω και ειδοποίησαν τις Αρχές.

Στο σημείο βρέθηκαν ο περιφερειάρχης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Γιόβας που είχε τον συντονισμό της επιχείρησης, γιατρός, αλλά και κοινωνικός λειτουργός και ψυχολόγος, για την υποστήριξη των γονιών του άτυχου 25χρονου που είχαν φτάσει έξω από το σπήλαιο.

Σημειώνεται ότι το σπήλαιο Πηγής Σίντζι έχει εξερευνηθεί, το επισκέπτονται σπηλαιοδύτες και χαρακτηρίζεται εξαιρετικά επικίνδυνο. Βρίσκεται στη λίστα των 30 βαθύτερων εξερευνημένων υποβρύχιων σπηλαίων στον κόσμο.

http://www.newsbeast.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ