2013-05-27 10:54:03
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ UEFA ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΕΠΟ
Η μήνυση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός συζητήθηκε μεταξύ άλλων ανάμεσα στους Σαρρή και Πλατανί και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η ΕΠΟ περιμένει οδηγίες από το νομικό επιτελείο της ΟΥΕΦΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επέστρεψε την Κυριακή από το Λονδίνο, όπου βρισκόταν απ' την περασμένη Πέμπτη. Ο ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου ηγούνταν της αντιπροσωπείας της Ομοσπονδίας, την οποία αποτελούσαν ο Β' αντιπρόεδρος Γιώργος Βούρβαχης και ο αναπληρωτής πρόεδρος Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ενώ υπήρξε συζήτηση εφ' όλης της ύλης με τον Μισέλ Πλατινί.

Ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της ατζέντας ήταν κι εκείνο της μήνυσης που κατέθεσε ο Βασίλης Κωνσνταντίνου για λογαριασμό του Παναθηναϊκού κατά της ΕΠΟ. Στην Ομοσπονδία συνεχίζουν να εξετάζουν τον τρόπο που θα «απαντήσουν» στην κίνηση αυτή των «πράσινων», την ίδια στιγμή όμως η πληροφόρηση του δημοσιεύματος κάνει λόγο για... αναμονή οδηγιών από την ίδια την ΟΥΕΦΑ, αφού την υπόθεση «σκανάρει» και το νομικό επιτελείο της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ