2013-05-27 09:30:08
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ο ΜΙΤΣΕΛ
Εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο Μίτσελ και θα έχει μαζί του τη λίστα με τους... εκλεκτούς για την ενίσχυση του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, από την πλευρά του, αναμένεται να επιστρέψει σήμερα από το Λονδίνο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης των ερυθρόλευκων.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, αρκετές επαφές στην ιβηρική χερσόνησο με μάνατζερ για παίκτες που θέλει να φέρει στην Ελλάδα και έχει ετοιμάσει τη λίστα με αυτούς που ξεχώρισε. Μάλιστα ο Μίτσελ φέρεται να παρακολούθησε χθες και το παιχνίδι της Χετάφε με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου αγωνίζονται αρκετοί από τους παίκτες που έχει βάλει στο... μάτι, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, αφού από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κανένα όνομα ως... στόχος.

Όπως αναφέρεται ο Μίτσελ είδε, μεταξύ άλλων, τον Πέδρο Λεόν, η περίπτωση του οποίου πάντως παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες. Από εκεί και πέρα υπήρχαν και ο μέσος Τόρες, ενώ από πλευράς Ράγιο είχε το βλέμμα του επάνω στους επιθετικούς Πίτι, Ντομίνγκες και τους μέσους Τρασόρας, Φουέγο.

Ανάμεσα στον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και τον Μίτσελ είναι πολύ πιθανό να υπάρξει κάποια συνάντηση, όπου ο τεχνικός των ερυθρόλευκων θα θέσει επί τάπητος όλα τα δεδομένα για τις επαφές που είχε, παραδίδοντας παράλληλα στη διοίκηση λίστα με ονόματα παικτών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ