2013-05-27 04:53:34
Φωτογραφία για Μπρουκ Σιλντς: Όλοι είχαν υπηρέτες εκτός από εμάς
Είναι από τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές ηθοποιούς του Χόλιγουντ, καθώς και επιχειρηματίας, συγγραφέας και μοντέλο.

Αν και έχει διαγράψει μία επιτυχημένη καριέρα, ωστόσο, όπως πρόσφατα εξομολογήθηκε, η Μπρουκ Σιλντς πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια.

Η 48χρονη σταρ μεγάλωσε στα Χάμπτονς, τον ελίτ καλοκαιρινό προορισμό των Νεοϋορκέζων και μίλησε για το πώς είναι να μεγαλώνεις φτωχή σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη του κόσμου!

"Ολοι οι φίλοι μου είχαν υπηρέτες, μπάτλερ, καμαριέρες και μάγειρες. Εκτός από τη δική μου οικογένεια. Η μητέρα μου νοίκιαζε μια γκαρσονιέρα πάνω από ένα μανάβικο. Ήταν τόσο μικρό που βάζαμε μια τάβλα πάνω από τη μπανιέρα και τη χρησιμοποιούσαμε ως τραπέζι" δήλωσε η πρωταγωνίστρια της "Γαλάζιας Λίμνης" στο περιοδικό Hamptons.

Η Σιλντς, που έχει σήμερα προσωπική περιουσία γύρω στα 20 εκατ. δολάρια, αναφέρθηκε και στην τραυματική εμπειρία, που έχει αποτυπωθεί στη μνήμη της:

«Κάποια στιγμή πήγα για φαγητό στο σπίτι ενός φίλου μου. Όταν τελειώσαμε, πήρα το πιάτο μου και το πήγα στο νεροχύτη, γιατί έτσι είχα μάθει να κάνω. Την επόμενη μέρα η μητέρα του κάλεσε τη δική μου και της είπε: “Μπορείς να πεις στην κόρη σου να μην το ξανακάνει αυτό; Πληρώνουμε ανθρώπους για αυτή τη δουλειά”. Τότε, η μητέρα μου της απάντησε: “Εμείς όμως δεν έχουμε, στο δικό μας σπίτι, τέτοιους ανθρώπους. Οπότε για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ξανασυμβεί, απλά η Μπρουκ δεν θα έρθει ποτέ ξανά στο σπίτι σας!”». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ