2013-05-27 01:06:03
Φωτογραφία για Συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νέας Υόρκης! (Φωτογραφίες)
Τον υποψήφιο Δήμαρχο της Νέας Υόρκης κο John Catsimatidis συνάντησε στη Νέα Υόρκη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, προκειμένου να του ευχηθεί καλή ευόδωση στον αυτοδιοικητικό του αγών Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του Δημάρχου Αμαρουσίου ως Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την αδελφοποίηση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών με την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία της Νεας Υόρκης.

Κατά τη συνάντηση ο κος John Catsimatidis ενημερώθηκε για όλες τις δράσεις του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, ενώ τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του σε φάρμακα και υγειονομικό υλικό προς τη γενέτειρά του, τη Νίσυρο. «Το έργο που κάνετε είναι σπουδαίο στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Έχετε την αμέριστη συμπαράστασή μου και σας υπόσχομαι ότι κι εγώ από τη μεριά μου θα είμαι αρωγός στην ανθρωπιστική αυτή προσπάθεια που κάνετε, είτε ως Δήμαρχος είτε ως Ομογενειακός επιχειρηματίας.». Από τη μερια του ο κος Πατούλης δήλωσε ότι: «πραγματικά είναι τομή για όλους τους έλληνες, τη δημαρχία αυτής της μεγάλης πόλης της Νέας Υόρκης να μπορεί σήμερα να τη διεκδικεί ένας άξιος Έλληνας».


Παράλληλα, με στόχο την ανάδειξη της πόλης του Αμαρουσίου ως τουριστικού προορισμού ολοκλήρωσε σειρά επαφών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Πατούλης με παράγοντες τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών της Ομογένειας. Πρωταρχικό αντικείμενο συζήτησης του Δημάρχου Αμαρουσίου προς τους Ομογενείς της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας της Νέας Υόρκης ήταν οι δράσεις, μέσα από τις οποίες η Ομογένεια εν μέσω μιας τέτοιας οικονομικής κρίσης, μπορεί να αναδείξει τουριστικά τη χώρα και να συμβάλλει στην προβολή της πόλης του Αμαρουσίου ως πρότυπου τουριστικού προορισμού, τονίζοντας τη σημασία του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης και ιδιαίτερα ότι «πρόκειται για την πολη που στο ΟΑΚΑ φιλοξένησε το 2004 τους λαμπρούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Ελλάδας, αλλά και τη γενέτειρα του μεγάλου μαραθωνοδρόμου Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη».

Αποχαιρετώντας τη Νέα Υόρκη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Στη μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης του έργου που ξεκινάμε με την ελληνοαμερικανική Ομογένεια, η ευλογία και η στήριξη της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, μετά και από την επίσκεψη του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κκ Ιερωνυμου Β που σηματοδότησε την ενότητα και την αγαστή συνεργασία των δύο Εκκλησιών, αποτελεί πραγματικά φάρο που μπορεί να φωτίσει νέες ατραπούς συνεργασίας του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας».

 www.markos.tv
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ