2013-05-26 23:47:18
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΜΕΣΟ ΝΤΙΑΚΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΧΑΦ!
Δεδομένο θεωρείται από τους Γάλλους ότι ο Ντρίσα Ντιακιτέ θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαστιά.

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τον αμυντικό από το Μαλί να πηγαίνει στη γαλλική ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, είναι πλέον καθημερινά. Όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ο Ντιακιτέ είχε πλασαριστεί ως αμυντικός μέσος που θα μπορέσει να κρατήσει το κέντρο.

Παρ’ όλα αυτά ο Ντιακιτέ όλο αυτόν τον καιρό που έμεινε στον Ολυμπιακό δεν έπαιξε ποτέ στα χαφ... Ούτε μια φορά, από τις λίγες που αγωνίστηκε, ο Αφρικανός άσος δεν έπαιξε στη μεσαία γραμμή για να φανεί αν πράγματι μπορεί να κάνει κάτι σε αυτή τη θέση. Και στον ίδιο δεν δόθηκε ποτέ η δυνατότητα να αποδείξει αν στη μεσαία γραμμή μπορεί να κάνει τη διαφορά που χρειάζεται ο Ολυμπιακός.

Οποτε χρησιμοποιήθηκε, από τον Ζαρντίμ, έπαιξε μόνο ως δεξί μπακ και ποτέ στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα από την ημέρα που ανέλαβε ο Μίτσελ την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δεν πήρε καμία ευκαιρία από τον προπονητή του, ο οποίος του έδειξε από την πρώτη ημέρα ότι δεν τον υπολογίζει καθόλου, με αποτέλεσμα τώρα να θεωρείται δεδομένη από τους Γάλλους η μετακίνησή του στην Μπαστιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ